MHP Lideri Bahçeli'nin Yeni Tutkusu

İlk defa Burhanettin Kocamaz'ın ziyareti sırasında ortaya çıktı...

16 Nisan 2018 Pazartesi, 18:17
MHP Lideri Bahçeli'nin Yeni Tutkusu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Klasik otomobil, köstekli saat, yüzük ve tespih koleksiyonu olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “nostaljiden” kopamıyor. Bahçeli’nin son tutkusu gramofonda taş plak dinlemek oldu. Ferdi Tayfur hayranlığı bilinen Bahçeli’nin son dönemlerde arabasında Klasik Türk Musikisi eserlerini seslendiren Yaprak Sayar’ı dinlediği kamuoyuna yansımıştı.
Sözcü'nün haberine göre, Genel Merkez'deki makam odasına nostaljik gramofon koyan Bahçeli'nin zaman zaman sevdiği sanatçıların şarkılarını taş plaktan dinlediği bildirildi. Bahçeli'nin gramofonu ilk kez Mersin milletvekili Baki Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Tarsus Belediye Başkanı Şevkat Can'ın ziyaretinde ortaya çıktı.

GRAMAFONU GÖSTERDİ

MHP Lideri Bahçeli ziyaret sırasında nostaljik gramofonunu Şimşek, Sözlü, Kocamaz ve Can'a keyifle gösterdi. Bahçeli'nin klasik otomobil tutkusunun sebebi “9. ışığa 9. klasik araba” olarak gündeme gelmişti. Bahçeli'nin MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş tarafından “Milli Doktrin Dokuz Işık” olarak ortaya konulan ülkücülüğün ana ilkelerine uyarak koleksiyonundaki klasik otomobil sayısını 9'da noktalayacağı öğrenildi.

ZENGİN DEĞİLİM

Devlet Bahçeli geçtiğimiz yıllarda Meclis'te gerçekleşen 23 Nisan resepsiyonunda 8'inci klasik otomobili ile ilgili, “Sizin için ‘Devlet Ağa zengin' diyorlar” sorusuna, “Benim aldığım arabalar eski ve toplanmaya muhtaç otomobiller. Piyasada ucuz olan eski arabaları satın alıyorum. Klasik otomobil zengini olduğumu söylüyorlarsa haklı olabilirler” diye esprili yanıt vermişti.

SEVDİĞİ ŞARKILAR

MHP Genel Başkanı Bahçeli kişisel internet sitesinden sevdiği şarkıları yayınlamıştı. Bahçeli'nin sevdiği şarkıların ve türkülerin listesi şöyle açıklanmıştı:

“Acıyaydı bana bir kerecik ol gonca femin- Hafız Memduh, Ağ deveyi katerlemiş gidiyor-Turan Engin, Ala geyik gibi-Nurettin Çamlıdağ, Amik karacaoğlanı-Asım Kuzuluk, Bakmıyor çeşmi siyah-Melahat Gülses, Beyazlanmış saçının telleri-Cahit Seyhanlı, Bir bahar akşamı rastladım size-Nesrin Sipahi, Bir ihtimal daha var-Mustafa Sağyaşar, Bu ne sevgi ah-Muazzez Ersoy, Bu yalnız geceler bana arkadaş-Yaşar Özel, Çıksam şu dağlara (Topal Abdo) Asım Kuzuluk, Dertliyim ruhuma hicran sardım da yine-Mustafa Sağyaşar, Dönülmüz akşamın ufkundayım-Nazire Yağız, El çek tabib el çek-Müşerref Akay, Emmioğlu-Ferdi Tayfur, Endülüs'te raks-Nesrin Sipahi, Garip-Yılmaz Alper/Efsane Barakçılar, Hapishanelere güneş doğmuyor-Orhan Hakalmaz”


MHP Lideri Bahçeli'nin Yeni Tutkusu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor