MHP’den İstifa Eden Burhanettin Kocamaz’dan Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek Açıklaması

Mersin Kongre ve Sergi Sarayında düzenlediği basın açıklamasında MHP’den istifa ettiği duyuran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhnaettin Kocamaz’ın açıklamasında oldukça önemli detaylar göz çarptı.

20 Kasım 2018 Salı, 13:23
G: 20.11.2018 - 13:28
MHP’den İstifa Eden Burhanettin Kocamaz’dan Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek Açıklaması
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhnaettin Kocamaz’ın açıklamasında oldukça önemli detaylar göz çarptı.
Basın açıklamasında, seçimlerde Mersin’in adım adım 5. Partiye itildiğini söyleyen Kocamaz şunları söyledi: “Ocak Genel Başkanı kendi memleketi Niğde’de seçilemeyebilir denilerek, ‘Mersin kentimiz kontenjan istemiyor’ dememize rağmen bu zat Mersin birinci sıra milletvekili adayı yapıldı. Hatta ilk beş milletvekili adayının üçü kontenjandı. Neticede Mersin’i hiçe saymanın ya da tabanla yerel yönetimlerle istişare etmemenin sonucunda MHP bütün uğraşlarımıza rağmen Mersin’de adım adım beşinciliğe itildi. İkinci milletvekilliğini ittifak ve Ak Parti’nin yurt dışından gelen oylarıyla çıkarabildik. Arkasından yeni yeni tezviratlar yapılmaya başlandı. Burhanettin Kocamaz seçimde çalışmadı, Burhanettin Kocamaz çevre kirliliği yaratıyor, MHP’nin afişlerini indirdi gibi iftiralarla bu günkü konuma getirildik. “dedi.
“BAKİ ŞİMŞEK’E DAHİ YARANAMADIM”
Kocamaz, “24 Haziran seçimleri öncesi mayıs ayında doktorum kalbimde ki rahatsızlık için bir an önce operasyon geçirmem gerektiğini söyledi. Ancak ben seçim nedeniyle görevden kaçtı dedirtmemek düşüncesiyle sanki kıymet bileceklermiş gibi hasta hasta gece yarılarına kadar koşturdum. Ancak yinede hiç kimseye, hatta son anda ittifak ve yurtdışından gelen Ak Parti oylarıyla seçilen Baki Şimşek’te dahil hiç kimseye yaranamadım.”
Tarsus’ta karşılama töreniyle ile ilgili açıklama yapan Kocamaz, “Benim Malezya’dan dönüşümde, Tarsus’ta bir grup muhtar tarafından karşılanma töreni düzenleneceği haberini aldım. Ben buna gerek olmadığını ve hatta bunu benim organize ettiğimi düşünerek tezvirat yapabileceklerini söyledim. Neticede bir karşılama programı hazırlamışlar. Bu karşılama programına karşı tüm teşkilatlar harekete geçerek hiç kimsenin karşılamaya gitmemesini ve bu işin yasak olduğunu bildirmişler. Hatta belediyelere talimat göndererek personellerin gitmesini dahi yasakladılar. Buna rağmen insanlar yollara dökülmüş, Çamtepe gişelerinde 3 bine yakın araç toplanmış Tarsus’un içinden geçerek medeni bir şekilde Mersin’deki evime kadar eşlik ettiler.” Dedi.
“BAKİ ŞİMŞEK’E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Kocamaz, “O gün orada insanların gidişini engellemek için “gelen kişi Hac’dan mı geliyor, gelen kişi aday mı ki karşılıyorsunuz ” gibi ifadeleriyle beni yürekten yaralayan ve “karşılayacaksanız Mersin’de karşılayın niye Tarsus’ta karşılıyorsunuz” gibi ifadeler kullanan Şevket Can’a ve Baki Şimşek’e hakkımı helal etmiyorum. Elbette hakkımı etmeyeceğim çok kişi var. Ancak bu iki isimde o kadar emeğim vardır ki onların adını buradan açıkça söylemekten çekinmiyorum. “şeklindeki ifadelerle sitemini dile getirdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”