"Milletin Evine Gelin"

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri Tömük ve Çeşmeli Mahalle sakinleri ile birliğin adresi gönül sofrasında buluştu.

28 Şubat 2019 Perşembe, 13:27
"Milletin Evine Gelin"
-

Tömük Mahalle sakinlerinin daveti ile bir araya gelen hizmet birliğinin temsilcileri, buradan Çeşmeli’ye geçerek mahalle sakinleri ile toplantı gerçekleştirdi. Bu seçimin sadece belediye başkanlığı hüviyeti için olmadığının altını çizen temsilciler, tüm teşkilatlarıyla birlikte Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu için dava yolunda yürüyeceklerinin altını çizdi.
MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesi milletin kararı ile oluşturdukları Cumhur İttifakının, ülke bekasına hizmet eden milli bir duruş olduğunu vurgularken; açıklama yapan AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Sefer bizden, zafer Allah’tan” diyerek kutlu yürüyüşe davette bulundu.
SEN DOĞRU DUR, EĞRİ DURAN ZATEN BELASINI BULUR
Cumhur İttifakının Erdemli’deki adayı Mükerrem Tollu, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimin belediye başkanlığının çok ötesinde, ülkenin bekasını temsil ettiğini dile getirdi. Başkan Tollu ayrıca yaptığı açıklamada,“Türkiye için önemli bir seçime imza atacağız. Bu ülkede milli duruşa sahip iki büyük teşkilat; bayrağının, üniter yapısının tartışılmasına izin vermemek için bir arada. Belediyecilik elbette bir gönül işi, belediyecilik bilgi işi, birikim işi… Bu iş, deneme yanılma yoluyla yapılacak bir iş değil. İşte bu yüzden, gayretimizin odağında cenabı hakkın en değerli varlığı, insan var. İnsanı odağa aldığımız bu ittifakın temelinde ise birlik var, beraberlik var. Bu birliği, 31 Mart’tan sonra Mersin’de görecek, Ankara’da görecek, Türkiye’de görecek”ifadelerine yer verdi.
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,“15 Temmuz gecesinden itibaren, TBMM bombalandığı saatlerden itibaren, Genelkurmay Başkanlığımızın bombalandığı saatlerden itibaren, Gölbaşı Polis Özel Harekât Dairesinde 53 tane HZ. Hamza gibi yiğidimizi kaybettiğimiz saatlerden itibaren Genel Başkanımız, darbecilere ve hainlere karşı olduğunu, namlusunu millete çevirenlere selam durmayacağını, Sayın Cumhurbaşkanının ve mevcut hükümetin arkasında olduğunu açıkladı. Bölünürsek yok, birleşirsek tok oluruz arkadaşlar. Bir tane oydan ne olur demeyin, bir tane oy damlaya damlaya göl olur, Mükerrem Tollu Erdemli’de Belediye Başkanı olur, Hamit Tuna’da Büyükşehir Belediye Başkanı olur. Buradan aramızdan ayrılanlara sesleniyorum; bizim hanemizde herkese yer var, Genel Başkanımızın da dediği gibi milletin evine gelin. Burası birleştiricidir.”notlarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi