Milletvekili Özkan'dan Kutlama Mesajı

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan'dan 19 Mayıs kutlama mesajı yayınladı.

18 Mayıs 2020 Pazartesi, 18:37
Milletvekili Özkan'dan Kutlama Mesajı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Milletvekili Özkan'ın mesajı ise şöyle;
Türkiye Cumhuriyeti 19 Mayıs 1919 da başlayan, Aziz Milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekûn bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile zorlu bir süreç sonucunda kurulmuştur. İlk adımı 19 Mayıs 1919 da atılan Milli Mücadele sürecinde milletimiz var olma mücadelesini vatan uğrunda binlerce şehit vererek bağımsızlığını kazanmıştır. 19 Mayıs bağımsızlığımız adına bir milat olmuş, milli hafızamızda gururla kalmıştır. 19 Mayıs 1919 da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya devam etmektedir. O gün nasıl ki istiklalimiz için büyük bedeller ödenmiş ise bugün de istikbalimiz için büyük bedeller ödenmektedir. Şehitlerimizden aldığımız güç ve ilhamla bu mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Ülkemizin en önemli serveti olan gençlerimizle birlikte yürümek bizleri gelecek adına ümitlendirmektedir.
Ülkesini seven, değerlerine bağlı, çağı yakalayan, ilim ve fende dünyayla yarışan bir gençliğin, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağına inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ilerlemesinde en büyük güvencemiz gençlerimizdir.
Geleceğimizin mimarı olan gençlerimiz, inanıyorum ki; Türkiye’yi eşitlik, adalet, insan hakları ve demokrasi devleti temelinde gelişimine katkı sağlayacak, gayret göstereceklerdir.
Gençlerimizin, bu cennet vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağına inanıyorum.
Ülkemizin kurtuluşu ve bekası uğrunda büyük emek ve mücadele veren Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla gazilerimizi şükranla anıyoruz. Türkiye’nin müreffeh yarınları için umudumuz ve en büyük gücümüz olan gençlerimizin ve Kahraman milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı