Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in Porsuk Bulvarı'nda Elvan ve Göktuğ Akçay çifti, 2 yaşındaki kızları Adel ile birlikte yürüyüşe çıktı. Bulvar üzerindeki sokak müzisyenlerinin ritimlerine kapılan Adel, kendine özgü figürlerle dans etmeye başladı. Annesi tarafından kaydedilen bu anlar, sosyal medya üzerinden binlerce beğeni aldı. Adel'in dans yeteneği ve müziğe olan ilgisi, Eskişehir halkı arasında hızla yayıldı. Akçay ailesi, kızlarının daha 4 aylıkken müziğe ilgi göstermeye başladığını belirtti. Gelecekte kızlarının bu ilgi alanında gelişmesi için çaba göstereceklerini söyleyen aile, çocukların sanata olan ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.
Anne Elvan Akçay'ın Açıklamaları
Anne Elvan Akçay, kızının sosyal medyada büyük ilgi gören videosu hakkında, "Aslında o gün tamamen gezdirmek için çıkmıştık. Normalde evde sürekli dans eden bir kızımız var. Bu anı kaydetmek için bir video çektik, ama bu kadar beğenileceğini düşünmemiştik. Çok güzel yorumlar aldık. Özellikle özgüveni ve montu beğenildi. Hoppala tarzında müzik duyduğunda dans etmeye başlıyordu. Her türlü sesi, özellikle darbuka seslerini çok seviyor" dedi.
Baba Göktuğ Akçay'ın Düşünceleri
Baba Göktuğ Akçay, kızının ilgi alanında gelişmesine destek olacağını belirtti. "Bizim için bu pozitif bir eğlence oldu. Genç bir kızın eğlenebildiği bir şehirde olmak bizi mutlu ediyor. Eskişehir’in güzelliği bu. Biz, kızımızı herhangi bir şeye yönlendirmeye çalışmıyoruz. Onun sosyal hayatında edineceği hobiler tamamen kendi tercihine bağlı. Biz, sadece iyi olabileceğini düşündüğümüz şeyleri ona göstereceğiz. Özgür bir birey olarak büyümesini istiyoruz. Müziğe olan ilgisi bizim için önemli değil, kapı gıcırtısına bile oynuyoruz" şeklinde konuştu.
