MTOSB Hızla Büyüyor! 3. Bölgemizin Kısa Sürede Tamamlanması İçin Çalışmalar Yoğun Bir Şekilde Sürüyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı'nda yapımı devam eden MTOSB 3. Bölge'de incelemelerde bulundu.

21 Ağustos 2019 Çarşamba, 08:07
MTOSB Hızla Büyüyor! 3. Bölgemizin Kısa Sürede Tamamlanması İçin Çalışmalar Yoğun Bir Şekilde Sürüyor
-

Elvan, alt yapı çalışmalarının yüzde 80 civarında tamamlandığını, yaklaşık bir buçuk aylık bir süreçte alt yapı çalışmalarının bitirilerek üst yapı çalışmalarına başlanacağını söyledi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Mersin’e gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Lütfi Elvan’a ziyaretleri sırasında Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve sanayiciler eşlik etti.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Genişleme Alanı'nda yapımı devam eden 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulunan Elvan, “Aşağı yukarı yüzde 80 seviyesinde alt yapı tamamlanmış durumda. Elektrik alt yapısı, kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz hattı, bunların tamamı tamamlanma aşamasına gelmiş. Yaklaşık 2 aylık bir süre içerisinde de alt yapı bitecek ve üst yapıya geçecekler. Diğer taraftan yatırım alanları tahsis edilen yatırımcılarımızın bazıları yatırımlarına başlamışlar. Onları da yerinde gördük. Ben Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli’ye çok teşekkür etmek istiyorum. 3. Organize Sanayi Bölgesi'ni aktif hale getirebilecek konuma geldi. Kendisi bu konuda çok emek sarf ediyor. Sayın Valimiz Ali İhsan Su’ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onunda çok büyük destekleri var. Gördüğünüz gibi yatırımlarımız hızla ilerliyor. Ciddi çalışmalarımız var.” dedi.
İncelemeler sonrasında TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’a sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, “3. Bölgemizin kısa sürede tamamlanması adına yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Lütfi Elvan’a ve Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su’ya şahsım ve tüm sanayicilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Büyüyen ve gelişen Mersin sanayisi için elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik ve bu bağlamda çalışmalarımızı da yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Gelişen ve büyüyen Mersin ekonomisine gerek istihdam gerekse üretim alanında katkı sunmak bizleri son derece gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor