MTSO Başkanı Kızıltan'ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Nisan 2019 Salı, 13:19
MTSO Başkanı Kızıltan'ın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Her işveren bir emekçidir...
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Girişimciler, işverenler ve çalışan emekçilerimizle hepimiz bir aileyiz. Huzur içinde çalışmak, üretmek ve ülkemizin, kentimizin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“1 Mayıs’ın günümüzde geçmişin yapay toplumsal çatışmaların ve yaratılan çalışan- işveren ayrışmalarının aksine, artık bir kutlama havasında geçmesi ve emekçilerin bugünü gerçek anlamda haklarının evrensel ölçülerde korunması farkındalığına dönüştürmesi hem ülke ekonomisi hem de sosyal barışın yakalanması anlamında çok önemli bir kazanımdır. Her işveren aynı zamanda bir emekçidir. Her emekçi bir gün işveren olabilir. Girişimciler, işverenler ve çalışan emekçilerimizle hepimiz bir aileyiz ve huzur içinde çalışmak, üretmek ve ülkemizin, kentimizin büyümesine katkı sağlamak istiyoruz.  Coğrafyamız ve küresel ekonomi gerçekten zorlu bir dönemden geçiyor. Bu dönemde, Türkiye’de  kültürümüzde tarih boyunca olmamış yapay sınıf farklıları yaratmak değil, birlik ve beraberliğin mesajlarını vermek gerekiyor. Bu birliği mesajın da ötesinde somut olarak göstermek, bu dayanışmayı ortaya koymak gerekiyor. İşte 1 Mayıs sadece çalışanların kendi arasındaki dayanışmanın değil, bu anlamda tüm toplumun sınıfsız ve ayrımsız şekilde yaşaması gereken bir dayanışmanın aracı olmalıdır. 
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak Mersin ekonomisine hizmet eden, alın terlerini bu kent için akıtan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, ülkemizde ve kentimizde demokrasinin ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı