MHP Muğla Milletvekili Adayı Ferat Yüksel, seçim çalışmaları çerçevesinde Muğla'nın Ören Beldesi'nde pazar ziyaretiyle güne başladı. Ziyaretinin ardından Gürceğiz, Akçalı, Bayır, Pınar, Dereköy ve Kalem köylerini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Aynı gün Çamköy'de bir cenaze törenine katılan Yüksel, akşam saatlerinde Ketendere Köyü'nde köylülerle bir toplantı gerçekleştirdi.
Ketendere'de büyük bir coşkuyla karşılanan Yüksel, burada MHP'nin koalisyon ortağı olduğu dönemde başlatılan kanalizasyon projesinin yarım kaldığını belirtti. Yüksel, "7 Haziran'da bize güçlü bir destek verin ki, 13 yıldır iktidarda olanların yapamadıklarını hızlıca gerçekleştirelim." ifadelerini kullandı.
Köylülerle gerçekleştirdiği sohbette, Ketendere sakinleri kendilerine ait problemleri Yüksel'e iletti. Yüksel, "Koalisyon ortağımız döneminde başlatılan kanalizasyon çalışmamız duruyor. 13 yıldır iktidarda olanlar, kalan 1400 metrelik kısmı tamamlayamadı ve bu konuda herhangi bir çaba göstermediler. Verin bize yetkiyi, sorunlarınızı anında çözelim," dedi.
Köylülerin köy girişindeki hasarlı köprü ve yaylada elektrik olmaması konusundaki şikayetlerine de yanıt veren Yüksel, "AKP ve CHP'nin birbirlerinden farkları yok. Bunlar hizmet üretmek yerine bahane üretirler. Sorunlarınızın çözümü için adres açık. Adres Milliyetçi Hareket Partisi'dir," şeklinde konuştu.
Kaynak: Mersin Haber + IHA
