Muğla'da 27 Aralık Büyük Atatürk Koşusunda Sporcular Madalya Kazandı

Muğla'da düzenlenen 27 Aralık Büyük Atatürk Koşusu'nda sporcular, farklı kategorilerde madalyalar kazanarak başarılarını taçlandırdı.

Muğla'da 27 Aralık Büyük Atatürk Koşusunda Sporcular Madalya Kazandı
Muğla'da düzenlenen 27 Aralık Büyük Atatürk Koşusu'nda sporcular, farklı kategorilerde madalyalar kazanarak başarılarını taçlandırdı.
Google News'te Abone Ol

Muğla'da gerçekleştirilen 27 Aralık Büyük Atatürk Koşusu, sporcuların gösterdiği performansla dikkat çekti. Yarışmada, Yıldız Erkekler kategorisinde Kerem Batur Genç, Küçük Erkekler kategorisinde Alper Çakmak, Küçük Kızlar kategorisinde Mine Filiz, Minik Erkekler kategorisinde Deniz Çelebi ve Minik Kızlar kategorisinde Lara Karageç birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Küçük Erkekler kategorisinde Ali Efe Gümüş ve Yağız Öntaş, Küçük Kızlar kategorisinde ise Elif Gönül Acar ile Minik Kızlar kategorisinde Fatma Meryem Kutlu gümüş madalya kazandı. Küçük Kızlar kategorisinde Zeynep Onur ise üçüncü olarak bronz madalya elde etti. Ayrıca, Küçük Erkekler kategorisinde yarışan Yüksel Kıvrık, müsabakayı dördüncü sırada tamamlayarak önemli bir tecrübe edindi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, yarışların ardından, antrenörler Can Küçükbilgili ve Salih Miraç Büyükaslan’a teşekkür ederek, "Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıl dönümünde düzenlenen bu anlamlı organizasyonda elde edilen başarılar bizleri gururlandırdı. Disiplinli çalışmalarıyla bu dereceleri kazanan sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük emek veren antrenörlerimizi yürekten kutluyor, sporcularımıza başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin