Muğla'da Tiyatro Sezonu Üç Oyunla Açılıyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ekim ayında iki yeni oyunla birlikte toplam üç oyunla yeni sezonunu açmaya hazırlanıyor.

Muğla'da Tiyatro Sezonu Üç Oyunla Açılıyor
Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ekim ayında iki yeni oyunla birlikte toplam üç oyunla yeni sezonunu açmaya hazırlanıyor.
Google News'te Abone Ol
Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz döneminde yoğun bir prova süreci geçirdi ve seyircileriyle buluşmak için gün sayıyor. Sezonun ilk oyunu, 17 Ekim Cuma günü sahnelenecek. Oyunlar, her cuma akşamı saat 20.30'da tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

Sezonun İlk Oyunu: "Çiçu"
Geçtiğimiz sezon mart ayında sahnelenmeye başlanan, Aziz Nesin’in kaleme aldığı "Çiçu" adlı oyun, Cansın Türkdoğan'ın yönetiminde Oğulcan Çelik ve Gül Yalçınkaya'nın performanslarıyla 17 Ekim Cuma günü, saat 20.30'da sezonun açılışını yapacak.

İki Yeni Oyun Seyirciyle Buluşuyor
Sezonun ikinci oyunu "Cambazın Cenazesi", 24 Ekim Cuma akşamı prömiyer yapacak. Firuze Engin’in yazdığı ve Cansın Türkdoğan’ın yönettiği bu tek perdelik güldürü, geleneksel tiyatrodan ilham alarak günümüze uygun bir biçimde sahnelenecek. Eğlenceli yapım, güncel mesajlar ve eleştirilerle izleyicilere keyifli anlar sunmayı hedefliyor.

Ayrıca, 31 Ekim Cuma akşamı Peter Quilter’ın yazdığı "Bir Film Yıldızının Dilemması" adlı oyun prömiyer yapacak. Ziba Türk Ateş’in yönettiği bu oyun, Sertaç Aydın, Oğulcan Çelik ve Cansın Türkdoğan’ın rolleriyle sahne alacak. Modern ve enerjik yapım, ünlü bir Hollywood yıldızının hayatı üzerinden insanların sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini sorguluyor. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sekizinci tiyatro sezonunda tüm sanatseverleri salonları doldurmaya ve sanatı birlikte paylaşmaya davet ediyor.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin