Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek

Toroslar İlçesi’ndeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna; “Belediyecilik anlayışımız ve projelerimizle bu kentte hoş bir sada bıraktık” dedi.

23 Şubat 2019 Cumartesi, 02:41
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
-

Üç dönemdir başarıyla yürüttükleri Toroslar Belediye Başkanlığı’nda hayata geçirdikleri hizmetlerine katkıda bulanan mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Hamit Tuna, 31 Mart’tan sonra da kentteki 13 ilçenin mahalle muhtarıyla el ele gönül gönüle vererek en güzel hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi.
AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda projelerini anlatan Başkan Hamit Tuna; “Tarzımızı ve belediyecilik anlayışımızı hepiniz biliyorsunuz” dedi.
“Tarlada İzi Olanın, Harmanda Sözü Olur”
Başkan Tuna; “Hizmetlerimizi en etkin ve hızlı ulaştırmamızı sağlayan ve yıllardır birlikte çalıştığımız değerli mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Göreve ilk başladığımızda muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda; çalışma yol haritamızı ifade etmiştik. Sağlık, eğitim ve gençlik dedik. İnşa ettiğimiz tesislerimiz ve kurumlara yaptığımız arsa tahsisleriyle Toroslarımızı, sağlığın, eğitimin ve gençliğin merkezi yaptık.Bunu Büyükşehir ölçeğinde büyüterek devam ettireceğiz.Yatırımlarımızla bölgemizi 20 kat büyüttük.Eskiden gündüz gidilen, gece gelinen yer iken bugün ise kendi kendine yetebilen bir ilçe haline getirdik.Yaratandan ötürü bütün yaratılanları Allah’ın kutsal emaneti görüp hizmette adaletsizlik yapmadık.Muhtarlarımıza dilekçe verdirtmedik. Yanına gidip, yerinde gördük ve çözümünü yaptık.Az bütçeyle üreterek,kent ekonomisini nasıl şekillendirdiğimizi gösterdik.Tarlada izi olanın, harmanda sözü olur.Buradan, Belediye Meclis Üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, bizim göremediklerimizi görüp bizlere ileten ve hizmetin en etkin bir şekilde verilmesini sağlayan yapılardır. İnşallah, sizlerin desteği ve teveccühü ile 31 Mart’tan sonra hep birlikte çalışmaya ve kentimize değer katmaya devam edeceğiz. Toroslar’da Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna’ya yetki verin hizmet nasıl yapılır sizlere gösterelim “ dedi.
Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat da Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’ya ve Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’a çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar dileyerek: “Şahsım olarak 15 yıldır Başkanım Hamit Tuna ile birlikte çalıştık.Allah izin verirse Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak.Boşalan yerini de Sayın Atsız Afşın Yılmaz Beyefendi dolduracak.Mahalle muhtarları olarak her iki başkan adayımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.Allah yollarını açık etsin” dedi.
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek
Muhtarlar’dan Başkan Tuna’ya Tam Destek

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”