Muş’ta Annelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Muş’ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, eylemlerine devam ediyor. Her hafta çarşamba günü bir araya gelen anneler, evlatlarının dönmesi için umutla bekliyor.

Muş’ta Annelerin Evlat Nöbeti Devam Ediyor

Evlatlarını Bekleyen Anneler
DEM Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen eylemlerde aileler, "Anneler direniyor", "Evlat nöbetindeyiz" ve "Artık yeter yakamızdan düşün" yazılı pankartlar açarak seslerini duyurmaya çalışıyor. Aileler, fotoğraflarını taşıdıkları çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulunuyor. Anne Ayten Koçhan, "Bir yanımız her zaman eksik kalıyor. Evlatlarımızın yolunu gözlüyoruz. Hiçbir haber yok. Oğlum bizi duyuyorsan, çık gel teslim ol. Bu bizim davamız değil. Gelin oğlum, artık evlat hasretine dayanamıyoruz" diye konuştu.

Hiçbir Haber Yok
Oğlunun kaçırıldığı günden beri haber alamadığını belirten anne Şahinaz Özcan ise, "Oğlum gel devlete teslim ol. Yolunuzu da açtılar. Barış da (Terörsüz Türkiye süreci) oldu. Biz barış istiyoruz. Gelin teslim olun" ifadelerini kullandı. Aileler, evlat hasretinin sona ermesi için umutla beklemeye devam ediyor.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin