Mustafakemalpaşa'da BALKANTÜRKSİAD'dan Sadi Kurtulan'a Ziyaret

BALKANTÜRKSİAD, Balkan Ticaret Fuarı öncesi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Ziyarette fuar ve etkinliklerle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Mustafakemalpaşa'da BALKANTÜRKSİAD'dan Sadi Kurtulan'a Ziyaret
BALKANTÜRKSİAD, Balkan Ticaret Fuarı öncesi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı ziyaret etti. Ziyarette fuar ve etkinliklerle ilgili bilgiler paylaşıldı.
Google News'te Abone Ol

Balkan Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), 13-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Balkan Ticaret Fuarı öncesinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, fuar hakkında Başkan Kurtulan'a bilgi verdi. Onur, “Bursa’da TÜYAP ile birlikte gerçekleştireceğimiz Balkan Ticaret Fuarı için Mustafakemalpaşa Belediyesi’ni ziyaret etmek istedik. Bu fuar, aynı zamanda Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak '2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi' ile eş zamanlı gerçekleşecek. Uluslararası faaliyetlerimize Türkiye’nin birçok ilinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzü aşkın belediye başkanı ile akademisyen katılacak. Kurtulan’a bu önemli faaliyete verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulan ise, bir Balkan göçmeni olarak bu etkinliklere katkıda bulunacağına söz verdi. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Balkanlar'daki kardeş şehirlerini davet edeceğini belirten Kurtulan, “Balkanlar ile kuracağımız iletişim çok kıymetli. BALKANTÜRKSİAD’a bu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Balkanlar ile Bursa arasında köprü olacak projelerde desteğe her zaman varız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin