Müşterilerinizin Hayatına Değer Katan Mesajlar İle Farkı Yakalayabilirsiniz

SMS’ler ile verdiğiniz mesajlarda nokta atışlar yapmalısınız. Toplu sms yollarken dikkat etmeniz gereken en önemli konu vereceğiniz mesajın net ve anlaşıl olmasıdır.

13 Aralık 2016 Salı, 11:00
Müşterilerinizin Hayatına Değer Katan Mesajlar İle Farkı Yakalayabilirsiniz
-


SMS’ler ile verdiğiniz mesajlarda nokta atışlar yapmalısınız. Toplu sms yollarken dikkat etmeniz gereken en önemli konu vereceğiniz mesajın net ve anlaşıl olmasıdır.

Bunun yanında sunulacak olan teklifinde müşteri üzerinde merak ve heyecan yaratması ve alışveriş etkisi sunması önerilmektedir. Şirketimiz verdiği hizmetler ile kısa sürede geniş müşteri kitlelerine ulaşmanızı ve cazip öneriler ile müşterilerinizi alışverişe ikna etmenizi sağlamaktadır. Tüm hedef müşterilerin yoğun bir iş hayatı sürdürdüğü günümüzde verilecek olan mesajların dozunda tutulması önem arz eden bir konudur. Teklifinizi baştan söyleyerek marka imajınızı sağlamlaştırabilir ve sizden gelecek mesajların ilgiyle takip edilmesini sağlayabilirsiniz.


         Müşterilerin Hoşuna Gidecek Teklifler İle Olumlu Tepkiler Alabilirsiniz
Harekete geçiren içeriklerin kullanıldığı mesajlar eşliğinde siz de kesin ve net bir tavır ile müşteriden istediğiniz şeyin ne olduğunu söyleyebilirsiniz. Müşterilerinize sunacağınız teklifin nasıl kullanılabileceğini ve içerikten nasıl faydalanılacağını net bir şekilde açıklayarak kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Kısıtlı süre vurgusu müşterilerden ilgi çekecektir. Bu tür teklifler kullanıcı üzerinde heyecan yaratacak ve kaçırılmayacak bir fırsat heyecanı sunacaktır. Şirketimiz sunduğu fırsatlar ile müşterilerinize hızlı bir şekilde ulaşmanız konusunda size destek olacaktır. SMS paketleri ile kendi müşteri profilinize vermek istediğiniz mesajı hızlı bir şekilde ve tek elden gönderebilirsiniz. Son dönemlerin en çok kullanılan satış ve pazarlama teknikleri arasında yer alan toplu mesaj yollama sistemlerini tercih ederek giderlerinizi ve tanıtım maliyetlerinizi düşürerek hedeflerinize daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Müşterilerinizin kendilerini özel bir bütünün parçasıymış gibi hissettirmek marka bağımlısı müşteriler yaratmanızı sağlayacaktır. Müşterileriniz özel olduklarını ne kadar çok hissedebilirse verecekleri tepki de o kadar kuvvetli olacaktır.

  • Haftada 1 veya 2 gönderim yaparak,
  • Bilgilendirme ve teklif sunma içeriği sunarak,
  • Müşteriyi tanıma amaçlı interaktif mesajlar ilgi çekecek ve geri dönüşüm oranı da yüksek olacaktır.
SMS gönderirken aklınıza takılan her konuda ekiplerimizden yardım alabilirsiniz. Bu yardım teknik detaylar içerebileceği gibi haftada kaç SMS göndermenin daha uygun olacağına kadar farklı konular içerebilir. Yapılan tüketici eğilimleri araştırmalarında çıkan sonuçlar sizi yönlendirebilir. Özellikle çalışan müşteriler hedef kitlenize giriyorsa %90’ının haftada bir markadan en fazla 2 SMS almak istediklerini belirtmiş olması sizin için önemli bir bilgidir. Bu bilgiden yola çıkarak markanız ile müşterilerinizin iletişimini sürekli kılmak için belirli aralıklarla mesaj göndermeniz gerektiğini de anlayabilirsiniz.
Yapacağınız toplu sms çalışması ile bilgilendirme yapabileceğiniz gibi duyuru ve pazarlama çalışması da yapabilirsiniz. Pratik bir şekilde hazırlanan ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan çalışmalar eşliğinde önce kampanya hazırlıklarınızı tamamlayabilir ve ardından da duyuru çalışmalarına zaman ayırabilirsiniz. Web tabanlı olarak sunulan hizmetlerimiz sayesinde siz de istediğiniz zaman kısa bir sürede mesajınıza odaklanabilir ve sunacağınız özel teklifler eşliğinde hedefleriniz gerçekleştirebilirsiniz.
Daha detaylı bilgi almak için VatanSms.com adresine sizleri bekliyoruz. Sitemiz üzerinden apiler hakkında bilgi alabilir, fiyatlandırmalar hakkında bilgi alabilir, sitemizin hızını test edebilir, panellerimize göz atabilir ve tüm işlemleriniz panelimize göz atabilirsiniz. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”