Nevşehir Avanos’ta Kayıp Olan Genç Kızın Cansız Bedeni Elde Edildi

Nevşehir Avanos’ta kaybolan 19 yaşındaki Sümeyye Satılmış’ın cansız bedenine ulaşıldı. Genç kız, yakınları ile yaptığı görüntülü görüşmeden sonra bir daha haber alınamayınca, durumu polis ekiplerine bildirdiler.

Nevşehir Avanos’ta Kayıp Olan Genç Kızın Cansız Bedeni Elde Edildi
Nevşehir Avanos’ta kaybolan 19 yaşındaki Sümeyye Satılmış’ın cansız bedenine ulaşıldı. Genç kız, yakınları ile yaptığı görüntülü görüşmeden sonra bir daha haber alınamayınca, durumu polis ekiplerine bildirdiler.
Google News'te Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, 19 yaşındaki Sümeyye Satılmış, dün saat 17.00 civarında Kayaşehir ve Kahveci Dağı çevresinde yakınlarıyla görüntülü görüşme yapmıştı. Bu görüşmenin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan genç kızın yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine hızlıca harekete geçen polis ekipleri, Sümeyye Satılmış’ı bulmak amacıyla gece saatlerinde geniş çaplı bir arama başlattı. Sabah saatlerine kadar süren aramalarda, hem yaya hem de dron destekli ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca, güvenlik ve KGYS kameraları incelemeye alındı ve genç kızın dün akşam saatlerinde Kahveci Dağı eteklerinde olduğu tespit edildi. Ekipler, kızın cansız bedenine ulaştı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre, Satılmış’ın yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi; kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile netlik kazanacak.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, inceleme gerçekleştirdi. Satılmış’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Dedesinin İfadesi Ortaya Çıktı

Öte yandan, Nevşehir’de yalnız yaşayan Sümeyye Satılmış’ın dedesi M.Y.’nin karakolda verdiği ifadesi de dikkat çekti. Dede M.Y., "Torunum tek başına yaşamaktadır. Anne ve babası Nevşehir merkezde değildir. Sümeyye, dün saat 10.20’de beni aradı; rutin bir konuşma yaptık. İşten geldiğini ve yatacağını söyledi. Sonrasında görüşmeyi sonlandırdık. Saat 18.00 civarında Sümeyye’nin annesi F., beni arayarak Sümeyye’den haber alamadığını, evin dağınık olduğunu ve ona ulaşamadığını belirtti. Bunun üzerine Sümeyye’nin evine gittim. Evde dağınık bir durumla karşılaştım. Kızımla konuyu görüştüm ve Sümeyye’ye ulaşmaya çalıştım, ancak başarılı olamadım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin