Nükhet Koç, Kaçep İl Başkanı Fadime Şen İle Birlikte Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı Ziyareti Sırasında Ülke ve Bölge Ekonomisi Hakkında İstişarelerde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Meclis Üyesi Nükhet Koç, kentimizin her alanda kalkınması ve verimliliğin artması için kurumlar arası işbirliğin önemine dikkat çekti.

03 Mart 2022 Perşembe, 15:56
Nükhet Koç, Kaçep İl Başkanı Fadime Şen İle Birlikte Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı Ziyareti Sırasında Ülke ve Bölge Ekonomisi Hakkında İstişarelerde Bulundu
-

Tarsus Ticaret Borsası’nın çalışmalarını çok yakından takip ettiğini, Borsa Başkanı Kaya ve yönetiminin ülke ve bölge ekonomisine yaptığı katkıların önemli olduğunu ziyaret sırasında belirten Nükhet Koç “Her alanda gelişen bir Tarsus için şehrin tüm dinamikleriyle işbirliği içerisinde hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, burada herkesin amacının Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmet etmek olmalıdır. Tarsus’un kalkınması, bölge insanının refahı için elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

MHP’li Nükhet Koç, Başkan Kaya ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarı dileklerinde de bulundu.
Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öncelikle kadınlarımızın her alanda olduğu gibi siyasette de başarılı çalışmalar sergilediklerini yakından takip ettiklerine vurgu yaparak, misafirleriyle kent ekonomisi ve ticareti üzerindeki düşüncelerini paylaştı.

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş nedeniyle ihracatta da büyük sıkıntıların yaşanacağını gündeme getiren Başkan Kaya, savaşın bir an önce bitmesini isteyerek tarımsal planlamanın da mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Tarsus’un sorunlarının çözümü noktasında ortak paydasında başta siyasiler olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının da mücadele vermesini isteyen Murat Kaya, son günlerde Tarsus gündemini meşgul eden Hızlı Tren Projesi ile ilgili çalışmaların hızlandırılmasını, Tarsus’un “ İL “ yapılması ile ilgili mücadelede herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Tarsus Üniversitesi öğrencilerinin yurt sorununun biran önce çözüme kavuşturulması konusundaki düşüncelerini paylaşan Murat Kaya, önümüzdeki yıllarda üniversitenin öğrenci kapasitesinin 10 binlere yaklaşacağını, mevcut öğrenci yurtlarının da bu sayıya cevap vermeyeceğini dile getirerek, müteahhitlerinde 1+1 şeklinde öğrencilere uygun, konforlu ve cazip konutlar yapmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”