Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor

Ayaş İlköğretim Okulu’nda yol-genişletme çalışması

12 Ocak 2018 Cuma, 15:49
Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erdemli’nin uzun yıllardan bu yana çözümsüz kalmış sorunlarının tamamına neşter vuran Erdemli Belediyesi, okullara yönelik hizmetlerine de hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri Ayaş Mahallesi İlköğretim Okulu’nun yolunun altyapısının yetersiz olması nedeniyle başlattığı yol genişletme çalışmasını sürdürüyor. Çocukların daha yaşanılabilir bir alanda eğitim alabilmesi amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında okullara boya-badana-asfalt-parke hizmetlerinin süreceğinin altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada; bu hizmetleri yapmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.
 
Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Ayaş’ta hizmetler takdir topluyor. Asfalt-yoldan parkeye kadar mahalle sakinlerinin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, okullara yönelik hizmetleriyle Ayaş’a imzasını atıyor. Belediye mahalleye dönüşen belde ve köylere ilkleri yaşatırken, ihtiyaç duyulan hizmetleri de acil ve kaliteli şekilde ulaştırmaya devam ediyor. Yıllardır yapılamayan ve hizmetten mahrum kalan belde ve köylerde Erdemli Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde mahallede büyük bir değişim yaşanıyor.
ÇOCUKLAR ZOR ŞARTLARDA OKUMASINLAR
Genel anlamda, göreve geldikleri günden bu yana ilçede bu tür hizmeti yaparak vatandaşların takdirini kazanan Erdemli Belediyesi’nin bundan diğer mahallelerde de hız kesmeden okullara hizmet projesini sürdüreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Öğretmenlerin ve öğrencilerin şikâyetlerini dinleyip eksikleri giderdiklerini söyleyerek, bu hizmetleri yapmanın kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Tollu açıklamasında, okul yıllarında şartların zor olduğunu, okula gidip gelirken ve okul içerisinde zorluklar yaşadıklarını ifade ederek; “şimdi bizim çocuklarımız, eskiden bizim yaşadığımız zorlukları yaşamasınlar diye belediye olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana bu çalışmaları ortaya koyduk. Bizim çocuklarımız okullarına kışın çamurlu yazın tozlu yollardan okullarına gitmesinler diye ilk olarak işe okul yollarından başladık. Ayaş İlköğretim Okulu’nun yol genişletme çalışmasını tamamladık. Bütün belde ve köylerimize eşit hizmet götürüyoruz. Sırasıyla oturma grupları, kamelyalar, banklar, oyun grupları armağan ettik. Bahçelerini asfalt ve parke ile donattık. Boyası kötü, olmayan okulları yeniden boyadık. Öğrencilerimize ücretsiz kitaplar dağıttık. Öğretmenlerimizin şikâyetlerini dinledik ve eksikleri giderdik” dedi.
ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR
Öğrencilerin bu ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Tollu, “çocuklarımız rahat etmelidir ki; sadece derslerine odaklanabilsinler. Onlar okusunlar ve ülkemize, devletimize, milletimize faydalı bireyler olsunlar. Biz, çocuklarımıza bu olanakları sağlamak zorundayız” dedi.
BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR
Okul yetkilileri yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla büyük bir sıkıntıdan kurtulacaklarını belirterek, belediye başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiklerini ifade etti. Okul yolunun genişletilmesi sonrası rahat bir nefes aldıklarını dile getiren servis şoförleri ise, Başkan Tollu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların sürdürülmesini istediler.
 
Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor
Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor
Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor
Okullar İstiyor, Erdemli Belediyesi Yapıyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”