Öneri Sistemi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal mükemmellik ve kalite çalışmaları kapsamında kurulan Öneri Sistemi, kurum içindeki süreçleri ve uygulamaları geliştirerek, yeni hizmetlere ilişkin önerilerin etkin bir şekilde değerlendirmeye alınmasını sağlıyor.

28 Şubat 2020 Cuma, 10:51
Öneri Sistemi Ödülleri Sahiplerini Buldu
-

Bu kapsamda, toplam 2 bin 596 öneri arasından 202’si, komisyona sevk edildi. Gelir artışı, vatandaş memnuniyeti, çalışan memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği, verimlilik, çevreye, topluma katkı gibi kriterlere göre puanlandırılan önerileriyle dereceye girenlere ödüllerini, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok takdim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal mükemmellik ve kalite çalışmaları kapsamında kurulan Öneri Sistemi, belediye birimlerinde çalışan tüm personelin yönetim sürecine pozitif katkı sağlamasını temin ederek, kuruma ve Mersin’e ait görüş ve önerileri doğrultusunda kurum içindeki süreçleri ve uygulamaları geliştirerek, yeni hizmetlere ilişkin önerilerin etkin bir şekilde değerlendirmeye alınmasını sağlıyor.
Bu kapsamda Kalite Yönetim Merkezi Şube Müdürlüğü’nün moderatörlüğünde alınan toplam 2 bin 596 öneri arasından 202 adet öneri komisyona sevk edildi.
Öneri Kurulu, ödül almaya hak kazanan önerileri belirledi
Öneri Kurulu, 22 Kasım 2019 tarihinde, Macit Özcan Spor Tesisleri toplantı salonunda bir araya gelerek, komisyona sevk edilen 60 öneriyi, gelir artışı, vatandaş memnuniyeti, çalışan memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği, verimlilik, çevreye, topluma katkı, çözüm, özgünlük ve uygulanabilirlik kriterlerine göre değerlendirdi.
“Bisiklet Şehri Olma Yolunda” önerisi ile Bilal Dedeoğlu birinci, “Muz Kütüklerinde İstiridye Mantarı Yetiştirilmesi” önerisi ile Mustafa Uludoğan ikinci, “Elektrik Kesintisinde Trafik Işıklarının Çalışması” önerisi ile Havva Demir Narin üçüncülüğe layık görüldü.
Ödülleri Genel Sekreter Vekili Olcay Tok verdi
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok, ödül almayı hak kazanan öneri sahiplerine tablo, cam küre ve kum saati ödüllerini takdim etti. Öneriler, 3 ayda bir öneri kurulu tarafından değerlendirmeye alınmaya devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor