Op. Dr. Özerdem Özçalışkan Medical Park Kadrosuna Katıldı

Geçtiğimiz haftalarda halka arz edilen Medical Park Hastaneler Grubu, Tarsus’ta da özellikle hekim kadrosu ve branşlar konusunda gelişimini sürdürüyor.

10 Mart 2018 Cumartesi, 11:21
Op. Dr. Özerdem Özçalışkan Medical Park Kadrosuna Katıldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geçtiğimiz haftalarda halka arz edilen Medical Park Hastaneler Grubu, Tarsus’ta da özellikle hekim kadrosu ve branşlar konusunda gelişimini sürdürüyor. 165 yatak kapasitesiyle Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ı kadrosuna dahil etti. Op. Dr. Özçalışkan hasta kabulüne başladı.
YAYINLANMIŞ MAKALELERİ VAR
Gaziantep’te 1981 yılında dünyaya gelen Özerdem Özçalışkan, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlığını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2012 yılında tamamlayan Özerdem Özçalışkan’ın yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan İngilizce biliyor.
TIBBİ İLGİ ALANLARI
Medical Park Tarsus Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Özerdem Özçalışkan, hizmet verdiği tıbbi ilgi alanlarını şöyle sıraladı: “Koroner bypass cerrahisi, çalışan kalpte bypass, kalp kapak cerrahisi, aort cerrahisi, varis tedavisi, preferik arteryal hastalıklar (girişimsel ve cerrahi), derin ven trombozu (DVT)”
 
Medical Park Tarsus Hastanesi’nin Genel Müdürlük görevini 2014 yılının Aralık ayından bu yana sürdüren Ahmet Egin, bölge insanının beklentilerine en işi şekilde yanıt vermek ve ihtiyaçlarını en ileri düzeyde karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Ahmet Egin, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ın da bu kapsamda hekim kadrosu bünyesine katıldığını kaydetti. Egin, hastanede toplam 30 branşta hizmet verdiklerini vurguladı.
 
DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEDE
Medical Park Hastaneler Grubu’nun bünyesinde, yeni açılanlarla birlikte 31 hastane bulunduğunu belirten Ahmet Egin, Tarsus Hastanesi’nin de 2011’de açıldığını söyledi. “Herkes için sağlık” sloganıyla hizmet verdiklerini vurgulayan Egin, “12 bin metrekareden oluşan 9 katlı binamızda sadece Tarsuslulara değil, bölgedeki diğer il ve ilçelerde yaşayan insanlara nitelikli hizmet veriyoruz. Teknolojiye yakından yapıyoruz ve sürekli yatırım yapıyoruz” dedi.SPESİFİK BRANŞLAR
Ahmet Egin, hastanede bulunan bazı spesifik branşları hakkında ise şu bilgileri verdi: “Girişimsel radyoloji, tıbbi onkoloji (Tarsus’ta sadece Medical Park’ta var), mikrocerrahi, omuz cerrahi, artroskopik cerrahi, skolyoz, gastroenteroloji-ERCP (kolon kanseri tanı ve tedavisi), kardiyoloji, kalp-damar cerrahisi (minimal invaziv işlemler, koltuk altından kalp ameliyatı), çocuk cerrahisi (üniversite düzeyinde özellikli ameliyatlar), üroloji (prostat ve penil protez ameliyatları-ESWL-greenlight, holmium lazer), fizik tedavi ve rehabilitasyon.ÇARPICI OPERASYONLAR
Ahmet Egin, hastanede yapılan bazı çarpıcı operasyonları ise şöyle sıraladı: “Beyin kanamalarında, anjiyo ve stentle müdahale, koltuk altından girilerek kalp ameliyatı yapılması, çalışan kalpte by-pass, şemsiye yöntemiyle kalp deliğinin kapatılması, omurga eğriliklerinin giderilmesi (skolyoz), obezite cerrahisi (mide küçültme), diyabet cerrahisi (transit bipartisyon), el bileğinden girilerek anjiyo yapılması, kapalı yöntem (laparoskopik) ameliyatlar, safra yolları taşlarının ameliyatsız alınması, mikroskopik spinal cerrahi ve endoskopik kafa tabanı cerrahisi uygulamaları, onkolojik cerrahi, uyku laboratuarı, mide balon uygulaması.”

Kaynak: Tarsus Objektif

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı