Osmangazi'de Briç Turnuvası, Zeka ve Strateji Tutkunlarını Bir Araya Getirdi

Osmangazi'de düzenlenen briç turnuvasında 128 sporcu kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda birinciliği Ankara ve Yalova'dan gelen oyuncular elde etti.

Osmangazi'de Briç Turnuvası, Zeka ve Strateji Tutkunlarını Bir Araya Getirdi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gerçekleştirilen briç turnuvası, zeka ve strateji severleri bir araya getirdi. Osmangazi Belediyesi, Bursa Briç Spor Kulübü, Yalova Briç Spor Kulübü ve Osmangazi Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlik, Sukaypark Tesisleri’nde yapıldı. Turnuvaya Yalova, Balıkesir, Kocaeli, İstanbul ve Gaziantep gibi illerden toplam 128 sporcu katıldı. Müsabakalarda oyuncular, sabır ve disiplinle stratejilerini ortaya koyarken, kıyasıya mücadeleler yaşandı.

Briç Turnuvası Sonuçları
Turnuvanın sonunda, Ankara'dan Orhan Topal ve Yalova'dan Samet Engin ikilisi birinci olarak öne çıktı. İkincilik derecesini Bursa'dan Erol Turan ve Sadık Bölek, üçüncülüğü ise Kocaeli'den İrfan Daler ile Sefa Örcün elde etti. Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, etkinliğin Cumhuriyet’in 102. yılına denk geldiğini ve briç turnuvasının önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı. Ayrıca, rekabetin değil dostluğun kazandığına dikkat çekti.

Teşekkür ve Ödüller
Bursa Briç İl Temsilcisi İbrahim Gülenç ile diğer katılımcılar, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a turnuva için teşekkür etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir ile Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan tarafından verildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin