Palmiye Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Palmiye Otel Yöneticisi Deniz Aydın "Hijyen ve Memnuniyet Önceliğimiz"

Kurban Bayramı rezervasyonlarının alınmaya başlandığını ifade eden Palmiye Otel 2’nin yöneticisi Aydın, “Misafirlerimiz ve halk sağlığı için en ince detayları kaçırmıyor, oturulan koltuklar dahil dip köşe üst düzey dezenfektan malzemeleri ile detay temizlikten geçiriyoruz!”

21 Temmuz 2020 Salı, 16:53
G: 21.07.2020 - 16:57
Palmiye Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Palmiye Otel Yöneticisi Deniz Aydın "Hijyen ve Memnuniyet Önceliğimiz"
-

Palmiye Group bünyesinde Mersin Erdemli Kızkalesi’nde faaliyet gösteren, eşsiz güzelliği ile verilebilecek en kaliteli konforuyla ve verdiği butik hizmetiyle birleşen, lüks odalarında misafirlerine hayal ettiklerinin çok ötesinde bir konfor sunan Palmiye Otel 2, Dünyayı etkisi altına alan covid-19 pandemi sürecinde sezon başından buyana hijyen kurallarına uyup, dezenfekte çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
Palmiye Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Palmiye Otel Yöneticisi Deniz Aydın ''Hijyen ve Memnuniyet Önceliğimiz''
Turizm, İnşaat , Gıda(Restaurant) ve Gayrimenkul alanlarında çeşitli işletmelerle faaliyet gösteren Palmiye Group ailesinde gelenek haline gelen dezenfektan işlemlerinin sıklık düzeyinin artırıldığını belirten Palmiye Otel 2 yöneticisi İ. Deniz Aydın “Hijyen seviyesini daha üst seviyeye çıkarmak ve otelimizi tercih eden ve edecek olan değerli misafirlerimizin sağlığı için çalışmalarımız son hız devam ediyor! Denize çok yakın ve deniz manzaralıdır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Sizin sımsıcak bir güneşle sarılıp palmiye ağaçları ile benzemiş yeşilliklerden, masmavi denizin kucağına götüren eşsiz bir doğa... Kurban Bayramı tatilini mavi ile yeşilin birleştiği bir yeryüzü cenneti Mersin Kızkalesi'nde geçirmek isteyen değerli misafirlerimize şimdiden hoş geldiniz diyor; deneyimleri değişen 60 kişilik kadromuz ve 35 Standart, 10 suite odamız ile birlikte toplamda 45 oda ile misafirlerimizi ağırlamaktayız.” dedi.
Palmiye Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Palmiye Otel Yöneticisi Deniz Aydın ''Hijyen ve Memnuniyet Önceliğimiz''

KIZKALESİ PALMİYE OTEL 2’DE KONAKALAMA VE KAMPANYALARI
Otelde konaklayan misafirlerin konforlu ve rahat bir ortamda güzel vakit geçirebilmeleri için her detay düşünülerek dizayn edilirken “Kızkalesi Seni Bekliyor!” sloganı ile kampanyalı paketleri ile misafirlerini ağırlıyor. Güler yüzlü ve samimi kadrosuyla misafirlerine hizmet eden Palmiye Otel 2’de konaklama ve kapmayalar hakkında bilgi almak için 0 549 520 33 63 - 0 324 523 23 26 numaraları telefonlar ya da palmiyeotel2.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İbrahim Deniz Aydın Kimdir?
İbrahim Deniz Aydın
Adana doğumlu olan İbrahim Deniz Aydın
Aslen Şanlıurfa Siverekli olup, lise öğrenimini Mersin'in Erdemli ilçesinde gördü.
Hem yazar hem de başarılı bir genç iş adamı olan Aydın, Palmiye Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Fakültesi öğrencisidir.
Kızkalesi ve turizm sektörü hakkında TV ve basılı medyada yaptığı değerlendirmelerle yer almaya devam eden Deniz Aydın, halen Mersin’de yaşamını sürdürmekte.
Yazar kimliği ile de tanınan Deniz Aydın, çeşitli TV kanallarında ve basılı medyada yer aldı ve ilk kitabı Notaları Devirir Bir Yolculuk_ (Şiir, 2019) Dahi Yayıncılık tarafından yayınlandı.

Eserleri
Notaları Deviren Yolculuk

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”