Paris Eyfel Kulesi'nde Personelin İş Bırakma Eylemi 6 Saat Sürdü

Paris'teki Eyfel Kulesi, çalışanların yankesicilik olaylarına karşı gerçekleştirdiği iş bırakma eylemi nedeniyle 6 saat boyunca kapalı kaldı. Çalışanlar, turistlerin de etkilendiği bu soruna çözüm talep etti.

Paris Eyfel Kulesi'nde Personelin İş Bırakma Eylemi 6 Saat Sürdü

Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan Eyfel Kulesi, çalışanların yankesicilik olaylarına karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirmek amacıyla iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Bu durum, kuleyi 6 saat boyunca ziyarete kapalı hale getirdi. Çalışanlar, artan yankesicilik vakaları ve bunların yarattığı tehditler karşısında, özellikle turistlerin de mağduriyet yaşadığını vurguladı.

Eylem, sabah saatlerinde başladı ve öğleden sonra herhangi bir olaya neden olmadan sona erdi. Eyfel Kulesi, eylem sonrasında tekrar ziyaretçilere açıldı ve normal işleyişine döndü.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin