Park Bahçeler Çalışıyor, Erdemli Güzelleşiyor

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir tarafını nakış nakış işliyor, Erdemli Güzelleşiyor.

04 Kasım 2020 Çarşamba, 15:27
Park Bahçeler Çalışıyor, Erdemli Güzelleşiyor
-

Ekipler, kentin birçok noktasında peyzaj çalışmaları yaparken bir taraftan da çocukların oyun alanlarında temizlik çalışmalarını yürütüyor. Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çim biçme, budama, yıkama faaliyetleri yürüterek gün doğumundan itibaren vatandaşların daha temiz bir Erdemli ’ye uyanmasını sağlıyor.
Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, çiçeklendirme, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor. İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok alanda yürütülen faaliyetler ile Kontrollü Hayat kurallarına uygun bakım çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi; çim biçme, budama gibi faaliyetlerin yanında kendi ürünlerini de kendisi yetiştirerek ilçenin yeşillendirilmesini sağlıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarını kullanmaya başlayan vatandaşların, en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla alanların kurallara uygun kullanılması için 7/24 hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini belirtti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren, vatandaşlar sosyal hayata karışmadan önce ilçe geneli bakım çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Tollu, yeni güne tertemiz bir Erdemli ile başladıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı