Pursaklar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Koltuk Değişimi Yapıldı

Pursaklar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Miray Özayaz’a devretti.

Pursaklar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Koltuk Değişimi Yapıldı
Pursaklar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Miray Özayaz’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Pursaklar'da özel bir etkinlik olarak kutlandı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, makamını 4. sınıf öğrencisi Miray Özayaz’a teslim ederek, çocukların bu önemli günde duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine olanak sağladı. Temsili devir teslim töreni, başkanlık makamında gerçekleştirildi. Miray Özayaz, ilçeyle ilgili düşüncelerini paylaşarak, çocuklara yönelik yapılması gereken etkinlikler hakkında taleplerini iletti.

Başkan Çetin, çocukların gelecekte ülkeyi yönetecek bireyler olarak yetişmesinin önemine vurgu yaptı. "Bu makamlarda oturan yöneticiler olarak yarınlarda bu görevleri üstlenecek çocuklarımızın ülkemizi daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyoruz" diyen Çetin, çocukların donanımlı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca, "23 Nisan vesilesiyle koltuğumuzu çocuklarımıza devrederek onların bu sorumluluğu hissetmelerini istiyoruz. Pursaklar Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızı kararlılıkla sürdürecek, eğitim camiamızın ve evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin