Rusya'dan Yeni Tablet Hamlesi: Yota Devices Duyurdu

Rus Yota Devices, tablet bilgisayar ve elektronik kitap üretimine başlayacağını açıkladı. Başkent Moskova'da gerçekleştirilen teknoloji fuarında, CEO Sergey Çemezov yeni ürünler hakkında bilgi verdi.

Rusya'dan Yeni Tablet Hamlesi: Yota Devices Duyurdu
Rus Yota Devices, tablet bilgisayar ve elektronik kitap üretimine başlayacağını açıkladı. Başkent Moskova'da gerçekleştirilen teknoloji fuarında, CEO Sergey Çemezov yeni ürünler hakkında bilgi verdi.
Google News'te Abone Ol
Yota Devices, dünya genelinde tanınan çift ekranlı YotaPhone'un üreticisi olarak, tablet bilgisayar ve elektronik kitap pazarına adım atacağını duyurdu. CEO Sergey Çemezov, bu yeni ürün üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti. Özellikle, piyasada mevcut olan iPhone ve Samsung gibi rakiplerinin ürünlerinin yerini almak istediklerini ifade etti. Çemezov, “Yerli üretimin önemine inanıyoruz ve YotaPhone ile bunu başardık. Şimdi yeni tabletimizle de başarılı olmayı umuyoruz.” dedi.

Yeni Tablet Hakkında Detaylar
Yotaphone yetkilileri, Rus Vedemosti gazetesine verdikleri demeçte, tabletin geliştirilme aşamasında olduğunu onayladı. Ancak, ürünün ne zaman tanıtılacağına dair kesin bir tarih verilmedi. 2013 yılında piyasaya sürülen ilk çift ekranlı YotaPhone, teknoloji dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya sürülen ikinci nesil YotaPhone'lar ise Rusya, ABD ve Çin pazarında satışa sunulmuş durumda.

YotaPhone 2'lerin Fiyatı
YotaPhone 2, Rusya pazarında 33 bin 990 ruble gibi bir başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Şirket, yeni tablet ile birlikte Rusya ve uluslararası pazarda önemli bir yer edinmeyi hedefliyor.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin