Salihli'de Şehit Daşar, 32. Yılında Anma Töreniyle Unutulmadı

1994 yılında Erzurum’da şehit düşen Jandarma Komando Er Tarık Daşar, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde anma töreni ile dualarla yad edildi.

Salihli'de Şehit Daşar, 32. Yılında Anma Töreniyle Unutulmadı
1994 yılında Erzurum’da şehit düşen Jandarma Komando Er Tarık Daşar, memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde anma töreni ile dualarla yad edildi.

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, 1994 yılında Erzurum’un Şenkaya ilçesi kırsalında şehit düşen Tarık Daşar’ın anma etkinliği dolayısıyla ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında kaymakam, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

Kaymakam Güldoğan, şehitlerin aziz hatıralarının asla unutulmayacağını vurgulayarak, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri, milletimizin baş tacıdır. Devletimiz her daim yanınızdadır" şeklinde konuştu.

Güldoğan, ayrıca şehit ailesinin Ramazan ayını kutlayarak, hayırlı ve huzurlu bir Ramazan geçirmeleri dileğinde bulundu.

Anma ziyaretine İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz da katıldı. Ziyaret, İlçe Müftüsü Ali Çebi'nin yaptığı dua ile son buldu.

Şehit Tarık Daşar, vefatının 32. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin