Şampiyonluk Yolunda Gümbür Gümbür

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off 2’nci maçında Erdemli İlçe Stadı’nda, Tarsus Belediyespor’u konuk eden Erdemli Belediyespor; 19.dakikada Ramazan Zengin, 39’ncu dakikada Penaltıdan Mehmet Topçu ve 85’nci dakikada Ömer Salman’ın attığı golle mücadeleden 3-0 galip ayrılarak 35 puanla liderliğe yükseldi.

11 Mart 2020 Çarşamba, 17:57
Şampiyonluk Yolunda Gümbür Gümbür
-

Erdemli Belediyespor Mersin Süper Amatör Lig Play-Off 2’nci maçında Tarsus Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek son 8 maçında 6'ncı galibiyetini aldı. Erdemli Belediyespor aldığı bu galibiyetle 35 puana ulaşarak liderlik koltuğuna oturdu.

Şampiyonluk Yolunda Kararlı Yürüyüş
Ligde fırtına gibi esen Erdemli Belediyespor; Ramazan Zengin, Ahmet Topçu (penaltı) ve Ömer Salman'ın golleriyle 3-0 kazanırken, stadı tıklım tıklım dolduran taraftarlar galibiyetle adeta coştu ve liderliğin keyfini çıkardı. Sarı-yeşilli taraftarlar maç boyunca takımına müthiş bir destek verirken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Başkan Tollu’ya tribünde sevgi gösterilerinde bulunurken, Tollu da alkışlarla karşılık verdi.

Zirvenin Yeni Sahibi Erdemli Belediyespor
Süper Amatör Lig Play-Off 2'nci hafta karşılaşmasında Tarsus Belediyespor önünde kasırga gibi esen Erdemli Belediyespor; 3-0'lık net skora imza atıp 3 puana ulaştı ve zirvenin yeni sahibi olarak şampiyonluk yolunda kararlı yürüyüşünü sürdürdü.

8 Maçtır Bileği Bükülmüyor
3-0’lık galibiyete imza atarak 3 puanın sahibi olan sarı-yeşilli ekip, 8 maçlık yenilmezlik serisini sürdürdü. Son oynadığı 8 lig maçında 6 galibiyet 2 beraberlik elde eden Erdemli Belediyespor, 35 puana ulaşarak Akdeniz Belediyespor’dan liderlik koltuğunu devraldı.

Başkan Tollu’ya Taraftarlardan Sevgi Gösterisi
Erdemli Belediyesporlu taraftarlar Tarsus Belediyespor maçına yoğun ilgi gösterdi. Stadı hınca hınç dolduran sarı yeşilli taraftarlar, 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla takımına destek verdi. Sporun ve sporcunun dostu olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, protokol tribününden karşılaşmayı takip etti. Maç boyunca büyük bir heyecan yaşayan Başkan Tollu’ya galibiyette önemli rol oynayan taraftarlar uzun süre tezahürat ederek sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Tollu, taraftarların sevgisine karşılık vererek Erdemli Belediyespor’u yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Süper Amatör Lig Play-Off'ta 2'nci maçından da galibiyetle ayrılan ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan kulüp yönetimi, antrenörler ve futbolcuları tebrik eden Başkan Tollu maç sonu yaptığı açıklamada, "Tarsus Belediyespor müsabakasında coşkulu ve etkili bir oyunla taraftarlara futbol resitali sunarak büyük bir keyif verdiniz. Hepinizi kutlar, tebrik ederim. Hiçbir zaman yılmadınız, yorulmadınız ve yarıştan geri kalmayarak hak ettiğiniz şampiyonluğa bir adım daha yaklaştınız. Ortaya koyulan bu emeklerin ve çabaların boşa gitmemesi için Play-Off müsabakalarında elde edeceğiniz başarı çok önemlidir. İnşallah Play-Off Gruplarını şampiyonlukla taçlandıracaksınız. Cenab-ı Allah hepinize güç ve kuvvet nasip etsin. Bizler her zaman sizlere inandık ve güvendik. Gruplardaki kalan maçlarda ortaya koyacağınız üstün mücadele, azim ve kararlılıkla kentimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Sizin özveriniz, gayretiniz ve çabanızla kentimizi profesyonel ligde temsil etme hakkı kazanacağız. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

3’ncü Haftada Rakip: Akdeniz Belediyespor
Aldığı seri galibiyetlerle şampiyonluk yolundaki kararlı yürüyüşünü sürdüren Erdemli Belediyespor, Play-Off 3’ncü hafta maçında Akdeniz Belediyespor ile 15 Mart Pazar günü saat 16.00’da Erdemli İlçe Stadı’nda karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor