Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonlar neticesinde, "Yaralama" suçundan 18 yıl 7 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.D. (30) yakalandı. Yapılan sorgulama sırasında şahsın 22 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Bu süreçte ekiplerin yoğun çalışmaları, aranan kişilerin izini bulmalarında önemli rol oynadı.
Ekiplere yönelik yürütülen bir diğer operasyonda ise, "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan 7 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.K. (26) yakalandı. B.K.'nın ayrıca "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması", "Birden Fazla Kişi Tarafından Silahla Yağma" ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" gibi suçlarından da aranması olduğu belirlendi. Bu şahsın da tıpkı V.D. gibi toplamda 22 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
Yakalanan her iki hükümlü hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmış olup, emniyetin çalışmaları devam etmektedir. Elde edilen bilgiler ışığında, bu tür operasyonların artarak devam edeceği ifade ediliyor.
