Samsun Atakum'da Huzurevi Sakinleri İçin Teraryum Atölyesi Düzenlendi

Samsun Atakum'daki huzurevi sakinleri, teraryum atölyesinde kendi minyatür bahçelerini oluşturarak keyifli anlar yaşadı. Atakum Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, katılımcılara ruhsal olarak rahatlama fırsatı sundu.

Samsun Atakum'da Huzurevi Sakinleri İçin Teraryum Atölyesi Düzenlendi
Samsun Atakum'daki huzurevi sakinleri, teraryum atölyesinde kendi minyatür bahçelerini oluşturarak keyifli anlar yaşadı. Atakum Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik, katılımcılara ruhsal olarak rahatlama fırsatı sundu.

Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Danışma Merkezi, sosyal, psikolojik ve hukuki destek hizmetleriyle tanınan bir merkez olarak, teraryum atölyesinde huzurevi sakinlerini ağırladı. Bu etkinlik, Atakum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan vatandaşlara yönelik düzenlendi. Katılımcılar, kaktüs ve sukulent bitkileri ile toprak ve çakıl taşları kullanarak kendi teraryumlarını hazırladı. Teraryum yapım aşamalarını dikkatle dinleyen huzurevi sakinleri, adım adım renkli minyatür bahçeler oluşturma fırsatı yakaladı.

Etkinlik sırasında Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Türkel, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Türkel, atölye çalışmasına katılarak keyifli anılar paylaştı. Hazırlanan minik ekosistemler, etkinlikte görsel bir şölen sunarak katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

Başkan Türkel, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Bugün büyüklerimizle teraryum atölyesi gerçekleştirdik. Maneviyatın yoğun yaşandığı, son derece özel ve anlamlı bir etkinlik oldu. Hep beraber keyifli vakit geçirdik; minik botanik bahçeleri hazırlamanın ruhsal olarak rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı bulduk. Atakum Belediyesi olarak, birikimleri ve değerleriyle ışığımız olan büyüklerimize en iyi hizmeti sunmak, yaşam konforlarını yükseltmek ve her açıdan destek olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin