Samsun Bafra'da Darp Edilen Bir Kişi Apartman Girişinde Ölü Bulundu

Samsun Bafra ilçesinde darp edilen 52 yaşındaki Erkan Cömert, apartman girişinde ölü olarak bulundu. Olay, Hacınabi Mahallesi'nde meydana geldi.

Samsun Bafra'da Darp Edilen Bir Kişi Apartman Girişinde Ölü Bulundu
Samsun Bafra ilçesinde darp edilen 52 yaşındaki Erkan Cömert, apartman girişinde ölü olarak bulundu. Olay, Hacınabi Mahallesi'nde meydana geldi.
Google News'te Abone Ol

Bafra ilçesi Hacınabi Mahallesi Kutlu Sokak'ta gerçekleşen olayda, apartman girişinde hareketsiz yatan bir şahsı gören vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, derhal çalışma başlattı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, söz konusu şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde ölen kişinin 52 yaşındaki Erkan Cömert olduğu öğrenildi.

Olay yeri incelemesi gerçekleştiren polis ekipleri, Cömert’in evinin girişinde ve iç kısmında kan izlerine rastladı. İlk belirlemelere göre, Erkan Cömert’in evinde henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından darp edildiği belirlendi. Cömert’in darp edildikten sonra mı apartman girişine geldiği, yoksa başka bir kişi tarafından oraya mı bırakıldığı konusunda da araştırmalar devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Cömert’in ölümüne neden olan faktörlerin ve olayın detaylarının aydınlatılması için çalışmalar devam etmektedir. Bafra halkı bu olay karşısında derin bir üzüntü yaşarken, yetkililerin konuyla ilgili alacağı önlemler merakla bekleniyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin