Samsun'da projeleri yerinde inceleyen Başkan Halit Doğan, şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi. Bu süreçte, insan odaklı bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı. "Bizim her zaman merkezimizde insanımız ve insanımızın mutluluğu var" diyen Doğan, hemşehrilerinin gülen yüzlerini görmenin kendilerine büyük bir motivasyon sağladığını ifade etti.
Devam eden projeler hakkında da bilgi veren Başkan Doğan, "Hamidiye Aile Yaşam Merkezi’nde çalışmalarımız sürüyor. Gençlik Parkı Kavşağı’nda kafeterya inşaatımız devam ediyor. Ayrıca İlkadım bölgesinde balık restoranı açmayı planlıyoruz. Atakum bölgesinde ise iki mescidin yapımını sürdürüyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.
Bu kapsamda, hemşehrilerinin taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Doğan, Samsun'un geleceği için önemli adımlar attıklarını vurguladı. Başkan, projelerin şehrin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacağını ifade etti.
