Ramazan ayının manevi atmosferinde, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yenidoğan Mahallesi'nde teravih namazının ardından vatandaşlarla buluşan Kurnaz, mahalle sakinleriyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Bu tür etkinliklerin, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Kurnaz, hemşehrileriyle bu özel zaman dilimini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Kurnaz, teravih namazı sonrasında düzenlenen buluşmalarda, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetleri anlatırken, aynı zamanda vatandaşların taleplerini ve önerilerini de dinledi. Bu etkileşimlerin, belediyecilik anlayışlarını daha da güçlendirdiğine inandığını belirten Kurnaz, "Ramazan ayını, komşularımızla beraber geçirmek amacıyla buradayız. İlkadım Belediyesi olarak, yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi.
Başkan Kurnaz, ayrıca, "İlkadım’da gönül belediyeciliğini güçlendirmek adına, vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu sayede, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlama şansımız oluyor," şeklinde konuştu. Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı artıran önemli bir dönem olduğunu da sözlerine ekledi.
