Samsun'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: 45 Bin Lira Çalıntı Ürün Ele Geçirildi

Samsun'da farklı tarihlerdeki hırsızlık olaylarında yaklaşık 45 bin lira değerinde ürün çalan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Samsun'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: 45 Bin Lira Çalıntı Ürün Ele Geçirildi
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İlkadım ilçesinde gerçekleşen hırsızlıklarla ilgili detaylı bir çalışma başlattı. 21 Eylül tarihinde saat 08.30 civarında bir iş yerinden 650 lira nakit para çalındığı, aynı cadde üzerindeki bir marketten ise 21, 25 ve 29 Eylül tarihlerinde yaklaşık 45 bin lira değerinde alkollü içeceklerin çalındığı tespit edildi.

Şüphelinin Tespiti ve Yakalanması
Polis ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde, T.Ö. (40) isimli şahsın "iş yerinden ve kurumdan hırsızlık" olaylarının faili olduğu belirlendi. Şüpheli, hırsızlığa konu olan yaklaşık 700 lira değerindeki alkollü içeceklerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ele geçirilen ürünler, mağdurlara teslim edildi. T.Ö., adliyeye sevk edilerek yargı sürecinin başlaması sağlandı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin