Maçın başlama düdüğünden itibaren her iki ekip de pozisyonlar arayarak maça hızlı bir başlangıç yaptı. 4. dakikada ani gelişen bir kontratakta Musaba, rakip ceza sahasına kadar topu sürükleyerek şutunu çekti ancak top direğin solundan az farkla auta gitti.
6. dakikada ise Vinagre’nin pasında ceza sahası sol çaprazdan Colak’ın sert şutu, direğin sağından dışarıya gitti. 10. dakikada ise Musaba, defansın arkasına iyi sarkarak Mouandilmadji’nin dokunduğu topta ters ayağıyla yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi ve Samsunspor'u 1-0 öne geçirdi.
Legia Varşova'nın Çabaları Yetersiz Kaldı
22. dakikada Pankov’un kaleye 25 metre uzaklıktan kullandığı serbest vuruşta top direği az farkla dışarı çıktı. 32. dakikada, defanstan seken topu ceza sahası yayı üzerinde bulan Augustyniak’ın sert şutu da yandan auta gitti. İlk yarının sonlarına doğru Legia Varşova, baskı kurmaya çalışsa da Samsunspor savunması bu çabaları boşa çıkardı.
Maçın oynandığı stat Municipal olarak belirlenirken, hakem triosunu Jeremie Pignard, Aurelien Frouet ve Alexis Auger oluşturdu. Legia Varşova'nın kadrosunda Kacper Tobiasz, Marco Burch, Radovan Pankov, Artur Jedrejczyk, Ruben Vinagre, Rafal Augustyniak gibi isimler yer alırken, Samsunspor'un kadrosunda Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Rick van Drongelen, Logi Tomasson gibi oyuncular bulunuyor.
İlk yarının sonunda gelen 1-0'lık skor, Samsunspor için önemli bir avantaj sağladı. İkinci yarıda bu skoru koruyup koruyamayacakları merakla bekleniyor.