Sarıyer Baltalimanı'nda Fırtına Nedeniyle Ağaç ve Baz İstasyonu Devrildi

İstanbul Sarıyer'de etkili olan fırtına, Baltalimanı'nda bir ağacın ve baz istasyonunun devrilmesine yol açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Sarıyer Baltalimanı'nda Fırtına Nedeniyle Ağaç ve Baz İstasyonu Devrildi
İstanbul Sarıyer'de etkili olan fırtına, Baltalimanı'nda bir ağacın ve baz istasyonunun devrilmesine yol açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Google News'te Abone Ol

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kuvvetli yağış ve fırtına, Sarıyer ilçesini olumsuz etkiledi. Fırtına, özellikle Baltalimanı bölgesinde büyük hasara neden oldu. Saat 14.00 sularında meydana gelen olayda, kuvvetli rüzgar nedeniyle bir ağaç kökünden sökülerek devrildi. Aynı zamanda, bir baz istasyonu direği de fırtınanın etkisiyle yerinden çıktı.

Devrilen ağaç, çevrede bulunan bir trafik lambasını da yerinden sökerek büyük bir tehlike oluşturdu. Olay sonrası, bölgeden geçen vatandaşlar için herhangi bir yaralanma durumu yaşanmadığı bildirildi. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı.

Belediye ekipleri de devrilen baz istasyonunu kaldırmak için vinç yardımıyla çalışma başlattı. Fırtınanın etkilerinin devam edip etmeyeceği ile ilgili yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Olayın ardından, Sarıyer'deki fırtına nedeniyle başka hasarların olup olmadığı araştırılmaya devam ediliyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin