Seçer: "Avukatlar Gününüzü Kutluyorum"

Başkan Seçer, Mersin Barosu’nun düzenlediği ‘Avukatlar Günü Balosu’na katıldı.

31 Mart 2022 Perşembe, 12:00
Seçer: "Avukatlar Gününüzü Kutluyorum"
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Barosu’nun düzenlediği geleneksel ‘Avukatlar Günü Balosu’na katıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Mersin Barosu ile iş birliği içerisinde olacaklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Avukatlar Gününüzü kutluyorum” dedi.

Baloda, meslekte 25, 30, 40 ve 50 yılını dolduran avukatlara plaket verildi. Meslekte 50 yılını dolduran avukat Kazım Ertan’a plaketini Başkan Seçer verdi.

Başkan Seçer: “Bugün aranızda olmaktan gurur ve onur duyuyorum”

Baloya Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, kent protokolü ile çok sayıda avukat katıldı. Mersin Valisi Ali İhsan Su, protokolü selamlayarak, avukatların gününü kutladı. Ardından Başkan Seçer, Avukatlar Günü’ne ilişkin düşüncelerini paylaşarak, “Avukatlarımız zor koşullarda görev yapıyor. Her açıdan zor. Hepimiz toplumlarda kurum ve kurallarıyla yerleşmiş bir demokrasi, buna bağlı sağlam bir hukuk sistemi ve bu sistem içerisinde tarafsız bir yargı arzu ediyoruz. Demokrasiyi içselleştirmiş düşüncede siyasiler olarak bütün gayretlerimiz de bu yönde” dedi.
Mersin Barosu’yla her zaman iş birliği içinde olduklarını ifade eden Başkan Seçer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bunun devam etmesini arzu ediyoruz. Ayrıca Sayın Başkan şöyle bir öneri ile geldi; ‘mümkünse avukatlarımıza, yargı mensuplarımıza Mersin’de bir lokal kazandıralım. Baro lokali olsun. Bu konuda bir çalışma yapmak istiyoruz.’ O gün söylediğimi bugün de tekrar etmek istiyorum değerli hukukçular önünde. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu konudaki tüm çabalara destek vereceğiz ve sizlerin yanında olacağız. Çok teşekkür ediyorum. Bugün aranızda olmaktan da gurur ve onur duyuyorum. Avukatlar Gününüzü kutluyorum” diye konuştu.

Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ise tüm avukatların gününü kutlayarak, “5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz balomuzda asıl amaç eğlenmek olmalı diye düşünüyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”