Seçer, ‘Belediye Başkanından Büyük İşler İsteyin, Ona Göre Oyunuzu Kullanın’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

26 Mart 2019 Salı, 16:08
Seçer, ‘Belediye Başkanından Büyük İşler İsteyin, Ona Göre Oyunuzu Kullanın’
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin’in Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyeli var. Ama bunlar değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum: Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. Belediyenin bütçesi ortada, yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var. Yeter ki isteyin” dedi.
Meslek ve esnaf odalarının demokrasinin en önemli unsuru olduğuna işaret eden Vahap Seçer, “Sizlerin varlığı bir köprüdür. Bir yönetici ve başarılı bir siyasetçi olmak istiyorsam bu asla sizsiz olmaz. Ben 5 yaşında esnaflığa başlamış bir insanım. Usta çırak ilişkisine önem veren bir insanım. Bu bir eğitimdir. O yüzden siz esnafı, muhtarları ve sivil toplum örgütlerini önemsiyorum” dedi.
Esnafla ilgili sorunları, esnaftan gelen bilgiler ve öneriler ışığında çözeceklerini belirten Vahap Seçer, bunun en önemli adımının belediye bünyesinde kurulacak Esnaf Masası olacağını söyledi.
Seçer, “Biz esnafın ekonominin itici gücü olduğuna inanıyoruz. Siz esnafımızı etkileyen ana sorunlar var. Ulaşım ve otopark gibi. Bunları acilen masaya yatırıp kent merkezlerini canlandırmamız gerekiyor” dedi.
‘YETER Kİ İSTEYİN’
İnsanların siyasetin kavgasından bıktığını, belediye başkan adaylarından kavga değil, somut projeler beklediğini ifade eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer şunları söyledi:
“Mersin olarak Eskişehir’den daha yüksek bir potansiyelimiz var ama değerlendirilmemiş. Onun için ben seçmenlerime şunu söylüyorum. Belediye başkanından küçük şeyler istemeyin. Büyük projeler isteyin. İsteklerinizi taleplerini büyük tutun. Ona göre oy kullanın. İlçe belediyelerinden değil Büyükşehir Belediyesi’nden çok büyük işler isteyin. Çünkü Büyükşehir’in kullanacağı bütçe Tarsus’un kullanacağı bütçenin 30 katı. 10 bin çalışanı olan büyük bir organizasyon. Böyle büyük bir yapıdan küçük işler değil, Mersin’i değiştirecek, Mersin’e atılım yaptıracak bir işler, projeler beklenir. Belediyenin bütçesi ortada, yetkileri ortada, insan kaynağı ortada. Belediye başkanının bu şehrin kaderini değiştirebilecek gücü var. Yeter ki isteyin. İnşallah 31 Mart’tan sonra güzel işler yapacağız. Daha çalışkan, vizyon sahibi, Mersin’e atılım yaptıracak bir belediyecilik sergileyeceğiz.”
Seçer, ‘Belediye Başkanından Büyük İşler İsteyin, Ona Göre Oyunuzu Kullanın’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı