Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Karacailyas Mahallesi’ni ziyaret etti.

28 Mart 2024 Perşembe, 17:39
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
-

Mahalle girişinde Seçer’i coşkuyla karşılayan yurttaşlar, Karacailyas’ı adeta bayram yerine çevirdi.
 
Geride kalan 5 yıl boyunca hiçbir yerde hiç kimsenin kendisi hakkında ‘Ayrımcılık’ yaptığını söyleyemediğine dikkat çeken Seçer, “Biz adalet dağıtacağız. Doğru direk yıkılmaz. Yıkılmayacağız, çok çalışacağız, çalışıyoruz. İkinci dönemde çok daha güzel hizmetler olacak” ifadelerini kullandı.
 
Büyükşehir olarak sundukları hizmetlerin tamamını yurttaşlardan alınan vergiler neticesinde belediyeye gelen ödenekler ile gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Seçer, “Mersinliler beni o makama halkın parasını halka vermek için oturturdu” dedi.
 
31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Karacailyas sakinlerinin desteğini isteyen Seçer, “Hiç merak etmeyin vatandaşa hizmet etmenin sonuçlarını tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diye konuştu.

 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mahalle girişinde Seçer’i coşkuyla karşılayan yurttaşlar, Karacailyas’ı adeta bayram yerine çevirdi.
 
Gezi boyunca kimi yurttaş davul zurna ile kimi yurttaş alkışlarla, kimi yurttaş da ‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla Seçer’e sevgi selinde bulundu.
 
Burada yaptığı konuşmada, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal politikalarının tüm Türkiye’de konuşulduğunu söyleyen Başkan Seçer, tüm yurttaşların Alo 185’i ezberlemesini veya akıllı telefonlarına Teksin uygulamasını indirmesini istedi. Kadınlara ve çocuklara pozitif ayrımcılık yaptıklarını vurgulayan Seçer, “Çocuklarınızı bizim eğitim kurumlarına gönderin. Biz eğitime önem veriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ‘Hayatta en hakiki mürşittir’ demiş. Bu çocuklar Türkiye'yi aydınlığa çıkarır” dedi.  
 
“Çalışan, didinen bir başkanınız var”
Göreve geldiği günden itibaren Mersinlilerin yüzünü her zaman güldürdüklerini ve bu durumun bundan sonra da böyle devam edeceğini dile getiren Seçer, “5 yıl boyunca hep güldünüz. Çünkü; ‘Bizim başımız dik, alnımız açık. Bizim destek verdiğimiz Başkan, herkese hizmet götürüyor’ dediniz. Çalışan, didinen bir başkanınız var ve başkanınızla çalışan 11 bin insan Tarsus Yenice’den Anamur Kaledran’a kadar hizmet götürüyor” diye konuştu.
 
“İkinci dönemde çok daha güzel hizmetler olacak”
Geride kalan 5 yıl boyunca hiçbir yerde hiç kimsenin kendisi hakkında ‘Ayrımcılık’ yaptığını söyleyemediğine dikkat çeken Seçer, “Atatürk ‘Vatanını en çok seven vazifesini en iyi yapandır’ demiş. Sizin başkanınız görevini yapıyorsa, vazifesini yapıyorsa vatansever insandır. Kadınlara da çocuklara da yaşlılarımıza da, tüm insanımıza değer verir. Duyuldu mu Başkanınızın Mersin'de ayrım yaptığı. 2019’u hatırlayın, gidip boy boy broşür dağıttılar ‘Buna oy verirseniz kendi mahallelerinin çocuğunu işe alır, diğerlerini almaz. Kendi mahallelerine hizmet yapar, diğerlerine yapmaz’ dediler. Şimdi oraya gidiyorum, beni omuzlarına alıyorlar. Biz adalet dağıtacağız. Doğru direk yıkılmaz. Yıkılmayacağız, çok çalışacağız, çalışıyoruz. İkinci dönemde çok daha güzel hizmetler olacak” ifadelerini kullandı.
 
“Vatandaşa hizmet etmenin sonuçlarını tüm Türkiye’ye göstereceğiz”
Büyükşehir olarak sundukları hizmetlerin tamamını yurttaşlardan alınan vergiler neticesinde belediyeye gelen ödenekler ile gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Seçer, “Mersinliler beni o makama halkın parasını halka vermek için oturturdu” dedi. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Karacailyas sakinlerinin desteğini isteyen Seçer sözlerini, “31 Mart akşamı hepiniz televizyon ekranlarında göreceksiniz. Başkanınızın 5 yıldır tarlada izi var ki harmanda yüzü var. Hiç merak etmeyin vatandaşa hizmet etmenin sonuçlarını tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diyerek tamamladı.
 
Karacailyas Mahallesi’nden yurttaşların alkışları ile uğurlanan Başkan Seçer daha sonra Akdeniz İlçesi’nde bulunan bir fabrikada iş insanları ve çalışanları ile iftar yaptı.
 
“Kentin belediye başkanı olarak her bir birey, her bir fert benim ailem”
İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Seçer, kendisini davet eden iş insanı Mehmet Deniz’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Seçer, “Sağ olsunlar bu ortamı hazırlamışlar. Dostlarla, burada çalışan kardeşlerimizle de bizleri bir araya getirdiler. Ben de mutlu oldum. Daveti alınca da koşa koşa geldim. Çok teşekkür ediyorum. Hepinizi seviyoruz, hepinizi sayıyoruz. Kentin belediye başkanı olarak her bir birey, her bir fert benim ailem. 3 gün sonra görev sürem bitiyor, umarım 3 gün sonra da görev sürem tekrar başlayacak. Söyleyecek bir şey yok. 31 Mart’ta beni hatırlayın lütfen” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi