Sel Mağduru Vatandaşın Yardımına Büyükşehir Koştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarla meydana gelen sel baskını sonrasında yaraları sarıyor, sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

18 Ocak 2020 Cumartesi, 09:39
Sel Mağduru Vatandaşın Yardımına Büyükşehir Koştu
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarla meydana gelen sel baskını sonrasında yaraları sarıyor, sel mağduru vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi’nde ikamet eden ve sel felaketinde evinin istinat duvarı yıkılan Çelik ailesinin imdadına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.

2 gün boyunca aralıksız süren ve metrekareye ortalama 170 kilogram yağışın düştüğü sel felaketinde 2 vatandaş yaşamını yitirmiş, maddi zararlara yol açan yağışlar birçok vatandaşı da mağdur etmişti. Akdeniz İlçesi Çay Mahallesi 6499 Sokak’ta ikamet eden Ramazan Çelik’in sel felaketinde evinin bahçe istinat duvarı yıkılmıştı. Eve giriş çıkışı kapatan duvar molozları nedeniyle zor anlar yaşayan ailenin imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na ulaşan Çelik, yardım talebini iletti. Çelik’in yardım talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Ramazan Çelik ile iletişime geçti. Durumu değerlendiren ekipler sel mağduru Çelik ailesinin yardımına koştu. Ekskavatör marifetiyle molozları yerinden alan ekipler, eve giriş-çıkış yolunu açarak Çelik ailesinin mağduriyetini giderirken, sokakta oluşan kötü görüntüyü de ortadan kaldırdı.

Ramazan Çelik: “İyi ki Büyükşehir Belediyesi var”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gösterdiği ilgiden ve yardımlarından dolayı teşekkür eden Ramazan Çelik, “Her şey bir anda oldu. Evimizin bahçesi adeta göle dönüştü. Bahçe set duvarı çöktü. Evime giriş çıkışımı kapattı, ailecek mağdur olduk. İlk olarak Mahalle muhtarına giderek durumumu anlattım ve yardım istedim. Yardım talebimin gerekli mercilere iletildiği ve beklemem gerektiği söylendi. Ancak günlerdir beklememe rağmen gelen giden olmadı. Ben de Büyükşehir Belediyesi’ni aradım. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine yardım isteğimi belirttim. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesi yanımızda oldu. İyi ki Büyükşehir Belediyesi var. Yardım isteğime beklediğimden daha hızlı karşılık verdiler ve mağduriyetimi giderdiler. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’ e ve tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor