Selendi ilçesinde, Galatasaray’ın 26. kez şampiyon olmasının ardından taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Kutlamalar, ilçenin çeşitli noktalarında ellerinde bayraklar ve meşalelerle sokağa çıkan sarı-kırmızılı taraftarlarla başladı. Taraftarlar, oluşturdukları araç konvoylarıyla renkli anlar yaşattı ve marşlar söyleyerek tezahüratlarda bulundu.
Şampiyonluğun kutlandığı anlarda, meşalelerin yakılması ve havai fişek gösterileri geceyi adeta bir görsel şölene dönüştürdü. Yüzlerce taraftar, ilçe merkezinde toplanarak uzun süre "Şampiyon Galatasaray" sloganları attı. Bu coşkulu anlar, şampiyonluk sevincinin paylaşılması açısından önemli bir fırsat sundu.
Gece boyunca süren kutlamalar, Selendi halkı için unutulmaz anlar yaşattı. Tarihi şampiyonluğun mutluluğu, tüm ilçede hissedildi ve vatandaşlar, bu anı birlikte kutlamanın tadını çıkardı.
