Serdar Soydan "Mersinimiz İçin Çalışıyoruz"

MHP Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmaları çerçevesinde halkla buluşmak için gittiği her yerde, vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.

13 Mayıs 2023 Cumartesi, 08:33
Serdar Soydan "Mersinimiz İçin Çalışıyoruz"
-

Mersin’li vatandaşların kendisine verdiği açık desteğin onur ve gururunu yaşadığını belirten Serdar Soydan, “Halkımızın teveccühü ile yolumuza devam ediyoruz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayı Soydan, yürüttüğü seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor. Mersinin her köşesinde yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla buluşan, efendi ve pozitif kişiliğiyle büyük beğeni toplayan Soydan, her gittiği yerde büyük ilgi görüyor.
Mersin, Erdemli, Silifke, Aydıncı, Bozyazı, Anamur, Gülnar, Büyükeceli, Mut, Tarsus, Çamlıyayla, tüm İlçeler Serdar Soydan’ı bağrına bastı. Mersin’in İlçelerine yaptığı ziyarete vatandaşlarla kucaklaşan Soydan, ilçe halkı yoğun sevgi seli ve ilgiyle karşıladı. Serdar Soydan’la ile sohbet eden ve temennilerini paylaşan çiftçi, esnaf ve vatandaşlar, “Mersinliler olarak sana inanıyor ve güveniyoruz. İlçelerimiz için, Mersinimiz için gönülden çalışacağını inanıyoruz. Bu nedenle seçimde desteğimiz seninle” diyerek açık destek verdi. Mersinlilerin kendisine verdiği açık desteğin onur ve gururunu yaşadığını belirten MHP Mersin milletvekili Adayı Serdar Soydan, “Devlet ve Milletiyle Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye olarak sonsuzluğun ufuk çizgisinde kutup yıldızı gibi parlamak kaderimiz olacaktır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, yıktırmayacağız, mutlaka başaracağız” dedi. Cumhur ittifakının yaptığı önemli eserleri aktaran, Türkiye'nin 2. Yüzyılında yapılacak dev atılımları anlatan Soydan, 14 Mayıs'ta Cumhur ittifakı ve MHP için desteğini istedi. MHP Mersin milletvekili Adayı Serdar Soydan, Mersin halkının teveccühü ile de TBMM'de MHP'nin en güçlü şekilde temsil edileceğini söyledi.
“Mersinimiz için çalışıyoruz”
Lider Ülke Türkiye'nin yolunda birlikte ilerlediklerini belirten Serdar Soydan, “Türkiye’mizin 2. yüzyılında Cumhur ittifakı olarak milletimizle bir ve beraber güçlü Türkiye'nin imarına devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü ile yolumuza devam ediyoruz. Mersinimizin her noktasında halkımızın bize gösterdiği ilgi ve muhabbet bize onur ve gurur veriyor. Mersinli hemşehrilerimizin samimiyeti ve açık destekleri bizi ziyadesiyle mutlu etti. Mersin Halkından aldığımız güç ve enerjiyle inşallah Mecliste memleketimiz için çalışmaya, şehrimizin imarına katkı koymaya, insanlarımızın güven ve huzur ortamında mutlu bir yaşam sürmeleri için azimle çalışacağım. 14 Mayıs'ta cumhurun muhteşem zaferine hep birlikte omuz vereceğiz. Lider Ülke Türkiye'nin yolunu birlikte açacağız. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü kararlılıkla muhafaza edilecektir. Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu Hep Birlikte gerçekleştirilecektir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi