Sinop Durağan'da 12 Dairelik Sosyal Konut Projesinin Temeli Atıldı

Sinop'un Durağan ilçesinde 12 dairelik sosyal konut projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sinop Durağan'da 12 Dairelik Sosyal Konut Projesinin Temeli Atıldı
Sinop'un Durağan ilçesinde 12 dairelik sosyal konut projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Google News'te Abone Ol

Durağan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan 12 daireden oluşan Belediye Evleri Apartmanı'nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Törende konuşan belediye yetkilileri, bu projeyle vatandaşların barınma ihtiyacına önemli bir katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. İlçede altyapıdan üstyapıya, içme suyundan çevre düzenlemesine kadar pek çok alanda yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Sosyal konut projesinin de bu kapsamda önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Durağan Belediyesi'nden yapılan duyuruda, "Vatandaşlarımızın barınma ihtiyacına katkı sağlayacak sosyal konut projemizde ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin ilçemize değer katacağına inanıyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" denildi.

Atılan temelin ardından inşa edilecek olan 12 dairelik Belediye Evleri Apartmanı, tamamlandığında sosyal ve ekonomik açıdan ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorununa kalıcı bir çözüm sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin