Sinop Merkez'de Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Sinop Merkez'de meydana gelen silahlı kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde Ada Mahallesi'nde yaşandı.

Sinop Merkez'de Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Sinop Merkez'de meydana gelen silahlı kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde Ada Mahallesi'nde yaşandı.
Google News'te Abone Ol

Olay, saat 21.00 sıralarında Sinop'un Ada Mahallesi Teras Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emre K. ile C.İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü ve bu esnada C.İ. yanında bulundurduğu tabancayla Emre K.'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücuduna 3 mermi isabet eden Emre K. ağır yaralandı.

Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından Emre K.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Emre K.'nin cansız bedeni, gerekli incelemelerin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeden kaçan şüpheli C.İ., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğüne götürülen C.İ.'nin işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin