İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana gelen kesik baş cinayeti, güvenlik kameralarıyla aydınlatılmaya çalışılıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatarak, ilk olarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. İstihbarat Şube ve Asayiş Şube ekipleri, iki erkek şahsın bir valizle konteynerlerin yanına gelerek şüpheli hareketlerde bulunduğunu tespit etti.
Kamera kayıtlarından tespit edilen zanlılar, Dılshod Akhrol Uglı Turdımurotov (31) ve Gofurjon Akmalkhonovıch Kamalkhodaev (29) isimli şahıslar, İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Edinilen bilgilere göre, şüpheliler Gürcistan'a kaçma planı yaparken yakalandı. Zanlıların sorguları devam ederken, Dılshod Akhrol Uglı Turdımurotov, cinayetle ilgili önemli bilgiler verdi.
Şüpheli, maktul Durdona Khakımova ile arasında bir gönül ilişkisi olduğunu ve aralarındaki tartışmanın ardından cinayeti işlediğini itiraf etti. Bu açıklama, cinayetin nedenine dair önemli ipuçları sunuyor. Emniyetteki işlemleri süren zanlıların, mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayın detayları ve cinayetle ilgili diğer unsurların araştırılması için çalışmalar sürdürülüyor.