Sultanbeyli'de Bahar Temizliği Projesi 66 Araç ve 482 Personelle Uygulanıyor

Sultanbeyli'de başlatılan bahar temizliği çalışmaları, 66 araç ve 482 personelle ilçenin dört bir yanında sürdürülüyor. Hedef, daha temiz ve yaşanılabilir bir Sultanbeyli oluşturmak.

Sultanbeyli'de Bahar Temizliği Projesi 66 Araç ve 482 Personelle Uygulanıyor
Sultanbeyli'de başlatılan bahar temizliği çalışmaları, 66 araç ve 482 personelle ilçenin dört bir yanında sürdürülüyor. Hedef, daha temiz ve yaşanılabilir bir Sultanbeyli oluşturmak.

Sultanbeyli Belediyesi, ilçe sakinlerine daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak amacıyla kapsamlı bir bahar temizliği seferberliği başlattı. Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen bu projede, temizlik ekipleri modern araçlarla her mahallede yoğun bir saha çalışması yürütüyor.

Görüntü kirliliğini önlemek ve çevre sağlığını korumak amacıyla sokakların yıkanmasından, boş arazilerdeki otların biçilmesine, çevreye bırakılan atıkların toplanmasından dezenfekte işlemlerine kadar birçok hizmet sunuluyor. Planlı bir takvim dahilinde yürütülen bu çalışmalar, Sultanbeyli’nin estetik görünümüne katkı sağlarken, vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

Belediye Başkanı Ali Tombaş, "Daha temiz ve düzenli bir Sultanbeyli için bahar temizliği çalışmalarımızı başlattık. Bugün itibarıyla 66 araç ve 482 personelimizle birlikte tüm mahallelerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit edip gidermeye çalışacağız. Amacımız, temiz sokaklar ve düzenli caddelerle daha yaşanılabilir bir Sultanbeyli oluşturmak." ifadelerini kullandı.

Başkan Tombaş ayrıca, vatandaşlardan çöplerini çıkartırken çöp saatlerine uymalarını ve çöplerini konteynerlere bırakmalarını rica etti. "Çevre hepimizin; çevremizin korunmasına birlikte dikkat etmeliyiz." diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin