Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı

Sultangazi'de bir binanın çatı katında çıkan yangın, yan apartmana da sıçradı. Olayda yaralanan veya ölen olmadı. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde 4 katlı binanın çatısında yangın çıktı
Sultangazi'de bir binanın çatı katında çıkan yangın, yan apartmana da sıçradı. Olayda yaralanan veya ölen olmadı. Yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Sultangazi Esentepe Mahallesi 2377. Sokak'ta saat 15.30 sıralarında 4 katlı binanın çatısında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yangının başlamasıyla birlikte alevler hızla büyüyerek yan apartmanın çatısına da sıçradı. Olay yerine derhal itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için hızlıca harekete geçti.

Yangın sırasında binada bulunan sakinler büyük bir panik yaşadı ve dışarı çıkarak güvenli bir alana geçmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri, kısa zamanda yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olayın ardından mahalle sakinlerinden Hasan Ava, "Yangın çıktı. İtfaiye biraz geç geldi. Burada otopark olması gerekiyor. Sonuçta sokaklar dar, itfaiye araçları geçmekte zorlanıyor. Doğal olarak vatandaşın da aracını park edecek bir yeri yok" şeklinde yorumda bulundu.

Mahalleli Cevdet Gökçe ise, "Yangın saat 15.00 sıralarında başladı. Yangının başlamasının ardından yaklaşık 15 dakika sonra itfaiye ekipleri olay yerine geldi ve söndürme çalışmalarına başladı. Yangın oldukça büyük bir yangındı. Alevler yükseldikten sonra itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştı. Ekipler olay yerinde gerekli çalışmaları gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak inceleme başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin