Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan 110 Günlük Sürede İkinci Açılış

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi hizmete açıldı.

17 Temmuz 2019 Çarşamba, 09:41
G: 17.07.2019 - 21:16
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan 110 Günlük Sürede  İkinci Açılış
-

Tarsus Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’nin ortak projesi olan, Genç ve yaşlı insanların birlikte zaman geçirebilecekleri ve ismi halk tarafından belirlenen Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi düzenlene törenle hizmete girdi.
31 Mart seçimlerinden önce Tarsus’a yönelik 30 proje ile yola çıkan Dr. Haluk Bozdoğan’ın belediye başkanı seçildikten sonra yaklaşık 110 günlük süre geçmesine rağmen vaat ettiği projeleri ile ilgili bir çalışmanın olmaması akıllarda soru işareti bıraktı.
Geçen 110 günlük süre içerisinde Belediye Başkanı olarak ikinci açılışı gerçekleştiren Haluk Bozdoğan’ın bu hizmeti, yine daha önceki dönem Tarsus Belediye başkanı olan Şevket Can’ın yer tahsisini yaptığı ve temelini attığı bir proje olduğu ortaya çıktı.
Hatırlanacağı üzere, Başkan Bozdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Kavaklı Mahallesi Huzur Camii de yine Şevket Can’ın seçimden önce temelini attığı bir projeydi.
Yaşanan bu gelişmeler ile alakalı Tarsuslu birçok vatandaş haklı olarak, “ Seçimden geçen 110 günlük sürede sürekli “Sabredin” diyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın vaat ettiği projelerini ne zaman hayat geçireceğini, yoksa sürekli seçimden önce temeli atılan projelerin açılışını mı gerçekleştirecek” sorusunu sormaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
12345
00:54
18 Temmuz 2019 Perşembe
Hemen kötüleme çabası daha 110 gün olmuş haluk bey boş durmuyor çalışıyor ama görmek istediğinizi görüp taraflı yayıncılık yapıyorsunuz haber sitesi değil karalama sitesi olmuşsunuz
178.246.24.243
Akdeniz havası
11:02
17 Temmuz 2019 Çarşamba
Günaydın bugün Antalya ili çevresinde ilk başta batı kıyılarda hortum riski dolu riski çok yüksek şiddetli yağmur ile gelen hortum olusabilir bir o kadarda dolu yağma ihtimali.
188.73.252.225
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti