Tarsus Belediyesi Bu Yıl 606 Çocuğu Hem Sünnet Ettirdi Hemde Sünnet Düğününü Yaptı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın "Tarsus'un kirvesi Şevket Can olacak" sloganı ile başlatılan sünnet etkinliğinde 606 çocuk sünnet ettirilmişti. Belediye tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da katılıdığı sünnet şöleni yapıldı.

14 Ekim 2017 Cumartesi, 22:44
G: 14.10.2017 - 23:03
Tarsus Belediyesi Bu Yıl 606 Çocuğu Hem Sünnet Ettirdi Hemde Sünnet Düğününü Yaptı
-


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın "Tarsus'un kirvesi Şevket Can olacak" sloganı ile başlatılan sünnet etkinliğinde 606 çocuk sünnet ettirilmişti. Belediye  tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da katılıdığı sünnet şöleni yapıldı.


Sünnet Olan Kirveleri Şevket Can ile Birlikte Çocuklar Konvoyla Tarsus'u Turladı

Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan şölende, çocuklara aileleriyle birlikte döner ikramı yapıldı. Daha sonra animasyonlar ve gösterilerle birlikte aileleriyle eğlenen çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Can, çocuklara çeşitli hediyelerde verdi.


Kendi fotoğraflarının yer aldığı erkeklik diplomalarını da alan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Konuşmaların ardından en son olarak, çocuklarla birlikte araçlarla şehir turu atan Başkan Can, Tarsusluları selamladı.
Büyük bir aile olduklarını dile getiren Başkan Can, "Bu yıl ilk defa gençlerimize de bir sertifika vereceğiz. Bu da hayatlarında bir dönüm noktası olarak ömür boyu saklayacakları bir belge olacak. Cenab-ı Allah güç kuvvet versin, 179 mahallemizde dini, dili, mezhebi fark etmeksizin ayrım gayrım yapmadan hizmetlerimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.
Tek gayemiz şehrimizde kardeşliğimizin ve huzurumuzun devam etmesidir. Huzur ve kardeşliğimizin devam etmesi için hepimizin birbirimize ihtiyacı vardır. İnsanlarımızı ötekileştirmeden, insanlarımız arasında birlik ve beraberliğe vesile olacak, kaynaşmayı hızlandıracak, milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden bir arada yaşamaya teşvik ediyor ve bu hususta asla taviz vermiyoruz.
Biz milli kimlik ve milli vatan altında yaşamayı arzu eden herkese kucağımızı açıyoruz. Son olarak kirveniz olarak şunları söylemek istiyorum, bu sünnet merasiminin özellikle sünnet olan çocuklarımıza, ailelerine hayırlı olmasını ve şehrimiz de yaşayan tüm insanlarımızın birlik ve beraberliklerine katkı sağlamasını diliyor, daha nice mutlu, daha güzel günlerde buluşmak üzere hepinize saygılarımı ve sevgilerimiz sunuyorum. Allah'a emanet olun" dedi.
Şölene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, Tarsuslularla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Bu sünnet merasimlerini Tarsus'ta bizlerde yapıyorduk. Bugün Can Başkanımızın bu şölenleri devam ettirmesi bizleri çok mutlu ediyor. Çocuklarımızda bu mutlu günü unutmayacaklar. Hayırlı bir iş oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından belediyeye ait araçlarla Başkan Can, çocuklarla birlikte şehir turu yaptı. Çocukları sünnet olan aileler Belediye Başkanı Şevket Can'a sünnetten dolayı teşekkür etti. Şölene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Oda dernek başkanlarının yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 










Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti