Tarsus Belediyesinde, Personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından, belediye çalışanlarına yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Hizmet Modeli Geliştirme Çalıştayı” düzenlendi.

28 Haziran 2019 Cuma, 11:53
Tarsus Belediyesinde, Personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
“İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi- Hizmet Modeli Geliştirme Çalıştayı” Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Profesör Dr. Ali Naci Yıldız, Uzman Dr. Enes Çakmakkaya, Aile ve Sosyal Çalışma Bakanlığı İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Selim Çakmakçı’nın sunumları ve saha bilgilendirme çalışmalarıyla, gerçekleştirilmeye başlanıldı.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Av. Ünzile Kuru, Av. Ali Dinsever, Serap Kurtçu, Muttalip Boboşoğlu, Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Süleyman Metin, Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Bağkur Birim Sorumlusu Ali Esirgemez ve belediye çalışanlarının katıldığı “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi- Hizmet Modeli Geliştirme Çalıştayı’nın” açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Füsun Kaleli yaptı.
Kaleli konuşmasında; “İş sağlığı ve güvenliği, çalışanların çalışma ortamlarında karşılaşacakları sağlık sorunları ve mesleki sorunlarının ortadan kaldırılması veya en aza indirgenmesi çalışmalarını kapsamaktadır. İş sağlığı güvenliği sadece çalışanların değil iş yerlerinin ve üretimin lehine olan çalışmalardır. Sayın Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın sağlık projeleri arasında bana göre en büyüğü iş sağlığı ve güvenliği mesleki hastalıklar tıp merkezidir. Biz bu proje sayesinde tıp merkezi konusunda çok heyecanlıyız, çok inançlıyız ve biliyorum ki değerli akademisyenlerimizin katkı ve katılımlarıyla başarılı çalışmaların altına imza atacağız, dedi.
Çalıştay’ın ilk sunumunu yapan, Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Profesör Dr. Ali Naci Yıldız, meslek hastalıklarının ve iş kazalarının alınacak tedbirler ve bilgilendirmeler sayesinde doğal afetler dışında, tamamının önlenebilir olduğunu savundu. Yıldız, “ Başta Tarsus Belediye Başkanı Sayın Dr. Haluk Bozdoğan olmak üzere bu hassas konuda girişimci olan yöneticilere, belediye çalışanlarının daha sağlıklı ortamda çalışmaları için İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimine verdikleri önemden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
Tarsus Belediye yerleşkesinde gerçekleştirilmeye başlanılan ve 3 gün sürecek olan Çalıştay’da belediyenin uygulayabileceği konular ve projeler hakkında istişarelerde bulunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti