Tarsus - Çamlıyayla Koordinasyondan, Muhtar ve Vatandaşlara Ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kent merkezlerinde olduğu gibi bağlı mahallelerde de başlattığı hizmet seferberliğini sürdürüyor. Büyükşehir yetkilileri ise sürekli olarak mahalle ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.

26 Ağustos 2020 Çarşamba, 09:34
Tarsus - Çamlıyayla Koordinasyondan, Muhtar ve Vatandaşlara Ziyaret
-

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Çamalan, Ardıçlı, İnköy, Olukkoyağı ve Sandal ile Çamlıyayla’ya bağlı Darıpınar’ı ziyaret etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Boltaç, “Büyükşehir Belediyesi olarak gece-gündüz çalışarak altyapı eksiklerini gideriyor, vatandaşlarımızın rahatı için hizmetler üretiyoruz. Tüm mahallelerimizi de sık sık ziyaret ederek, eksiklikler veya beklentiler nedir tespit ediyoruz” dedi.

Çamalan Muhtarı Mustafa Çatıkkaş, Ardıçlı Muhtarı Duran Ali Aslan, İnköy Muhtarı Rasim Güler, Olukkoyağı Muhtarı Hakan Şahin, Sandal Muhtarı Ali Sarıçiyan ve Darıpınarı Muhtarı Süleyman Tanrıverdi’nin de hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşlara hitaben konuşmalar yapan Büyükşehir Koordinatörü Ali Boltaç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, göreve seçildiği ilk günden bu yana ilçe, bölge veya mahalle ayrımı yapmadan, sorumluluk alanımızda bulunan her yerleşim yerine eşit hizmet gideceğinin sözünü vermişti.
Geride kalan 17 aylık dönemde Tarsus’tan Anamur’a kadar başta altyapı hizmetleri olmak üzere, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşadıkları konulara anında müdahale edilerek çalışmalar yapılmıştır.

Elbette tüm sorunları bir anda ortadan kaldırmak kolay değil. On yıllardır hizmet bekleyen bölgelerimiz var. Örneğin bizim sorumluluk alanımızda olan Pirömerli-Boztepe-Böğrüeğri grup yolu, Çöplü-Yaramış-Kefeli grup yolu veya daha geçtiğimiz günlerde Karabucak ormanı içinden geçen ve Yeşiltepe-Kulak Mahallelerine kadar uzanan grup yolunda Büyükşehir ekiplerimiz, özverili şekilde çalışarak asfaltlama faaliyetlerini yerine getirdiler. Bu hizmetler, program dahilinde sürecek” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak ağaç budama, ilaçlama, okul, cami ve ibadethanelerin dezenfekte edilmesi, ulaşım hizmeti, asfalt yama ve yol iyileştirmesi, gıda kolisi ile hijyen kitleri dağıtımı ve daha birçok konuda mahallelere hizmet götürdüklerini belirten Ali Boltaç, Olukkoyağı ziyareti sırasında muhtar Hakan Şahin’in kesmek isteği kurbanı bağışlayarak, teşekkürlerini iletti ve “Sizin olanı size hizmet olarak sunuyoruz. Kamu kaynaklarını en akılcı ve zamanı en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalar yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri günden bu yana Çamalan’da 15 km, Ardıçlı’da 15 km, İnköy’de 5.5. km, Olukkoyağı’nda 28 km ve Darıpınarı’nda 33 km banket açma, şarampol temizlik ve zaman zamanda kar’la mücadele çalışması yürüttüklerini vurgulayan Ali Boltaç, bölgede önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti